TRENER KRUŠEVLJANA EMOTIVAN PRED KAMERAMA! Borimo se za goli život, ja hranim porodicu od ovoga!
Foto: Starsport©

ISKRENO!

TRENER KRUŠEVLJANA EMOTIVAN PRED KAMERAMA! Borimo se za goli život, ja hranim porodicu od ovoga!

Napredak je osvojio veliki bod na gostovanju u Beogradu

Objavljeno: 17:40h

Fudbaleri Napretka osvojili su veliki bod na gostovanju u Humskoj protiv Partizana. Kruševljani su odigrali bez golova sa crno-belima, nakon što su Beograđani kroz čitav susret imali jalovu inicijativu.

Trener Kruševljana, Ivan Stefanović bio je i više nego emotivan pred kamerama posle osvojenog boda. Rekao je da ga ne zanimaju ni Partizan ni Crvena zvezda.

Ivan Stefanović
foto: Starsport©

- Doći na JNA i igrati sa Partizanom je veoma teško, pod pritiskom su osvajanja titule, a mi smo pod pritiskom ulaska u plej-of. Momci su pokazali karakter, svaka im čast, igrali su onako kako smo se dogovorili. Videlo se da je ekipa Partizana pod umorom i pritiskom, i mi smo isto pod velikim umorom i pritiskom. Ovo što sad čujemo neka dobacivanja, ljudi vi morate da shvatite da mi igramo za nas, da se borimo za goli život. Ja hranim porodicu od ovoga, svoj Napredak, mene ne zanimaju ni Zvezda ni Partizan, čestitam Stanoju, momcima Partizana na fer i korektnoj igri, mojim momcima svaka čast na bodu u borbi za plej-of - rekao je Ivan Stefanović.

Napredak je uz ovaj rezultat uspeo da se popne za čak tri mesta i sada sa 34 boda zauzima sedmo mesto na tabeli sa samo pet bodova manje od četvrtoplasiranog Radničkog iz Niša. Sa druge strane, crno-beli su dopustili crveno-belim da sutra eventualno dođu do prve pozicije ako pobede Metalac.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.