NAKON SVIH SKANDALA BUBA KORELI SE OBRATIO SARI JO: Ovo će se pamtiti!
Buba Koreli i Sara Jo, Foto: Instagram printscreen

šok

NAKON SVIH SKANDALA BUBA KORELI SE OBRATIO SARI JO: Ovo će se pamtiti!

Ovaj njegov potez je, očekivano, pokrenuo lavinu komentara njihovih obožavatelja

Objavljeno:

Medijski rat pevačice Sare Jo i repera Bube Korelija po svemu sudeći je prošlost, o čemu svedoči najnoviji potez muzičara iz Sarajeva.

Naime, Buba Koreli je ispod poslednje Instagram objave Sare Jo, koja se večeras takmiči u finalu festivala "Beovizija 2022", ostavio komentar koji ostavlja utisak da su se strasti među njima smirile.

Reper je pevačici uputio podršku u vidu emotikona u obliku vatre ispod objave na kojoj je ona napisala "Idemo do Edena", što je stih njene pesme "Muškarčina", sa kojom želi da predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj "Evroviziji" u Torinu.

Ovaj njegov potez je, očekivano, pokrenuo lavinu komentara njihovih obožavatelja.

Podsetimo, medijski rat između Bube Korelija i Sare Jo je izbio krajem prošle godine, kada je reper, odgovarajući na pitanja svojih fanova, izjavio da je diskutabilno da li je Sara Jo velika zvezda i čudio se što ga uopšte pitaju za nju.

1 / 1 Foto: Printscreen/jutjub/rts

Ubrzo mu je pevačica odgovorila video snimkom na kome jede ćevap uz komentar da misli da je bolje da ne pričamo o veličinama, aludirajući na njegovu muškost.

"Pesma za Evroviziju" donela je niz spektakularnih nastupa, a Sara Jo je definitivno napravila šou za pamćenje, dok joj je na sceni pomogao dečko, slovenački plesač Žiga Sotlar. Visoki tonovi pred kraj numere, zahtevna koreografija, pažljivo birani efekti, sve to je publika imala prilike da vidi dok je Sara izvodila numeru "Muškarčina".

Bonus video:

05:11

Đorđu Davidu je favorit Sara Jo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.