EKSKLUZIVNI INTERVJU SA NAJZGODNIJIM ANALITIČAROM EVROVIZIJE: Evo šta Amer misli KO POBEĐUJE VEČERAS!
Amer Begović, Foto: Espreso.rs

za espreso

EKSKLUZIVNI INTERVJU SA NAJZGODNIJIM ANALITIČAROM EVROVIZIJE: Evo šta Amer misli KO POBEĐUJE VEČERAS!

Pre samog finala našeg izbora pitali smo ga, obzirom da se i sam nalazi u Beogradu trenutno, šta misli o celoj organizaciji i ko pobeđuje

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Večeras je finale našeg izbora za pesmu Evrovizije, a mi smo svega par sati pre početka imali priliku da razgovaramo sa Amerom Begovićem, svima više poznatim na jutubu pod imenom "TheBalkanGuy".

Amer je Evrovizijski jutuber čije klipove vole i prate hiljade ljudi, a on reaguje na pesme svih država koje se takmiče na Evroviziji.

Pre samog finala našeg izbora pitali smo ga, obzirom da se i sam nalazi u Beogradu trenutno, šta misli o celoj organizaciji i ko će na kraju odneti pobedu.

"Pesma Za Evroviziju ove godine ima mnogo dobrih pesama i baš sam pozitivno iznenađen kvalitetom, ali smatram da nije bilo potrebno imati 36 pesama već bi bilo mnogo efektivnije izabrati 10 najjačih pesma što bi učinilo izbor privlačniji stranim gledaocima. Pozornica je predivna i jako samo impresioniran produkcijom ove godine!" - priča za naš portal pa nastavlja:

"Ja verujem da ce Sara Jo pobediti jer donosi najkreativniju pesmu koja će biti veliki stand-out na Evroviziji, a pored toga ima najbolji scenski nastup ikad viđen na Srpskom nacionalnom izboru. Kao veliki Evrovizijski fan i neko ko već duže vreme analizira zašto određene pesme imaju uspeha, smatram da su ona i Konstrakta izvođači koji imaju ubedljivo najviše potencijala za top 10 rezultat." - tvrdi Amer.

1 / 6 Foto: Printscreen/youtube/rts

Inače, posle dve uspešno održane polufinalne večeri kada se predstavilo 36 kandidata, njih 18 je dobilo priliku da uđe u finale i tako su postali potencijalni pobednici „Pesme za Evroviziju“.

Samo jedan od njih će imati priliku da predstavlja Srbiju na predstojećem Evrosongu u Torinu, a odluku o tome doneće stručni žiri i publika.

Tokom prve polufinalne večeri, dobili smo devet finalista, a među njima su se našli: Biber, Zorja Pajić, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Angellina, Marija Mikić i Ana Stanić.

Ovoj ekipi od devet učesnika, pridružila se i druga devetorka, a nju su činili: Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Čegi i Braća bluz, a u nastavku pogledajte redosled po kom će nastupati

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.