SARA JO JE PONOVO DIGLA PRAŠINU SVOJIM NASTUPOM, A OVO NISTE ZNALI O NJOJ: Svi detalji njenog života!
Sara Jo, Foto: Printscreen/youtube/rts

šok

SARA JO JE PONOVO DIGLA PRAŠINU SVOJIM NASTUPOM, A OVO NISTE ZNALI O NJOJ: Svi detalji njenog života!

Do pre nekoliko meseci bila je u vezi sa producentom Milkom Babićem

Objavljeno:

Večeras se održava veliko finale "Pesme za Evroviziju", a Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo nastupiće pod rednim brojem 11.

"Beovizija 2022" donela je niz spektakularnih nastupa, a Sara Jo je definitivno napravila šou za pamćenje, dok joj je na sceni pomogao dečko, slovenački plesač Žiga Sotlar. Visoki tonovi pred kraj numere, zahtevna koreografija, pažljivo birani efekti, sve to je publika imala prilike da vidi dok je Sara izvodila numeru "Muškarčina".

Sara je rođena u Rimu, davne 1993. godine, a u više navrata je isticala da je od malih nogu želela da se bavi javnim poslom. Tokom odrastanja učila je paralelno i srpski i italijanski jezik, te oba tečno govori, kao i engleski jezik, koji je kasnije savladala. Rođena je u braku vaspitačice Jasne Jovanović i službenika Ministastva spoljnih poslova Saše Jovanovića, a njena porodica se 2009. godine preselila u Beograd.

1 / 6 Foto: Printscreen/youtube/rts

Završila je Treću gimnaziju u srpskoj prestonici, a potom je studirala italijanski jezik na Fililoškom fakultetu u Beogradu. 2011. godine započinje muzičku karijeru, snimajući obrade numera koje je postavljala na Jutjub.

Već naredne godine učestvovala je u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije", u kom je bila trećeplasirana, iza Mirne Radulović i Nevene Božović. Njih tri su potom predstavljale Srbiju na "Evroviziji" 2013. godine, kao bend "Moje 3", međutim, nisu uspele da se plasiraju u finale, a tad su dobile neslavnu nagradu "Barbara Deks" za najgore obučenog izvođača na takmičenju.

Malo potom, Sara je objavila niz solo pesama, od kojih su neke postale hitovi. "Nemam vremena za to", "Mili, mili", "Divlja", nalaze se među najuspešnijim njenim numerama. Pre tri godine proglašena je "kumom prajda" na Paradi ponosa u Beogradu, od prošle godine je ambasador Saveta Evrope protiv govora mržnje, a na dočeku 2022. godine pevala je ispred Skupštine Srbije u našoj prestonici.

Mnoge njene emotivne veze javno su propraćene. Bila je u jednogodišnjoj vezi sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, potom u romansi sa glumcem Viktorom Savićem, a nakon toga su je dve godine povezivali sa reperom Markom Šelićem Marčelom.

Do pre nekoliko meseci bila je u vezi sa producentom Milkom Babićem, a zatim je sreću pronašla kraj gorepomenutog Žige Sotlara iz Ljubljane.

Žiga je veoma uspešan u svom poslu, pa je tako sarađivao sa najvećim imenima regionalne scene - Natašom Bekvalac, Severinom, Željkom Joksimovićem, Majom Berović i drugima. Cenjen je kao koreograf, dok smo u prethodnom periodu imali prilike da vidimo kako sa Sarom provodi svaki slobodan momenat, a njih dvoje često sarađuju zajedno.

05:11

Đorđu Davidu je favorit Sara Jo

Tekst pesme "Muškarčina":

Bruji, bruji čaršija

Bruji da sam drugačija

Sudbina, ili je vradžbina

Bruji, bruji čaršija

Bruji, bruji čaršija

Bruji ko je junačina

Ma neka, nek se sruši čaršija

To je ona moja muškarčina

*Refren

Hoće, hoće

Zabranjeno voće hoće

Noć je, noć je

Kada noć je dođe, dođe

I kako samo sa mnom znaš ti

Aman ljubi, nemamo vremena

I tako sa mnom samo znaš ti

Dovedi me do Edena

Bonus video:

01:07

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ ROTERDAMA: Uraganke PRESREĆNE zbog podrške i volele bi da EVROVIZIJA dođe u SRBIJU sledeće godine!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.