NOVAK ĐOKOVIĆ NAPISAO OPROŠTAJNO PISMO: Rastanak posle 15 godina, ZAUVEK ĆEŠ BITI MOJA PORODICA! (FOTO)
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

šok!

NOVAK ĐOKOVIĆ NAPISAO OPROŠTAJNO PISMO: Rastanak posle 15 godina, ZAUVEK ĆEŠ BITI MOJA PORODICA! (FOTO)

Došlo vreme da se razilazimo!

Objavljeno: 19:42h

Poznati teniser Novak Đoković iznenadio je javnost pismom koje danas svi komentarišu.

Naime, tokom njegove dugogodišnje karijere imao je veliku podršku žene, porodice i prijatelja ali i ljudi iz tima koji su činili bitan segment njegovog života u napredovanju u tensikom poslu.

1 / 8 Foto: youtube/Djoker Nole

Kako je sve podložno promenama u životu i kod Novaka se dosta toga promenilo.

Mediji su već prenosili sve što je bilo vezano za njegov turnir i zabranu na Australijan openu, ali i putašestvije koje je imao posle toga po Srbiji sa roditeljima i prijateljima bez pratnje supruge Jelene Đoković.

Nakon niza godina provedenih zajedno došlo je do raskida u Novakovom životu.

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Starsport

Novak Đoković i Marjan Vajda, poznati strateg koji je 15 godina bio deo teniserovog života, okončali su saradnju. Oni su počeli da rade zajedno od 2006. godine pred Rolan Garos i izuzev kratkih perioda prekida 2017. i 2018. godine, imali su poslovnu saradnju koja je trajala donedavno.

Nakon što je poput bombe odjeknula ova vest u medijima da dugogodišnji trener tenisera više nije u njegovom timu, Novak se oglasio potresnim pismom na društvenim mrežama i oprostio od Vajde.

- Kakvo putovanje, moj prijatelju! 15 godina! Bio si uz mene tokom najvažnijih trenutaka u mojoj karijeri. Zajedno smo postigli nezamislivo i zahvalan sam na našem prijateljstvu i tvojoj posvećenosti. Uvek ćeš biti deo moje porodice i ne mogu dovoljno da ti se zahvalim za sve - napisao je naš šampion na "Instagramu" .

Inače, ostatak tima ostaje nepromenjen – trener Goran Ivanišević, fizioterapeuti Miljan Amanović i Ulises Badio, te kondicioni trener Marko Paniki.

Bonus video:

04:37

Novak Đoković i Filip Krajinović ekskluzivno iz Dubaija za Kurir!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.