ISPLIVALA PRIVATNOST POSLE 36 GODINA U JAVNOST: Ovo su Dijana i Srđan Đoković kakve ne znate, NIKAD VIĐENE SLIKE!
Foto: Profimedia

opa!

ISPLIVALA PRIVATNOST POSLE 36 GODINA U JAVNOST: Ovo su Dijana i Srđan Đoković kakve ne znate, NIKAD VIĐENE SLIKE!

Dijana i Srđan Đokovića iz perioda kakve ih javnost ne poznaje!

Objavljeno: 07:40h

Dijana i Srđan Đoković iz perioda kada se sve odigralo 1986. godine, nakon sedam meseci njihovog zabavljanja, a nedavno su se pojavile nikad viđene fotografije nastale upravo prilkom te ceremonije.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@srdjandjokovic

Roditelji Novaka Đokovića upoznali su se na skijanju, sasvim slučajno i postali nerazdvojni. Dok se građansko venčanje dogodilo pomenute godine, crkveno večanje odigralo se mnogo godina kasnije, 1992. u manastiru Žiča.

Posle susreta na skijaškoj stazi na Kopaoniku, Dijana i Srđan otpočeli su romansu, a nakon slopljenog braka 1987. godine dobili su sina Novaka, 1991. sina Marka, i 1995. godine sina Đorđa, a svoj trojici podredili su život.

Srđan Đoković, Dijana Đoković
foto: Damir Dervišagić

- Najsmešnija replika o našem upoznavanju, kako je Srđan rekao, jeste „došla je da polaže za učitelja skijanja, pa se nasankala“ – rekla je majka Novaka Đokovića u emisiji „Dok anđeli spavaju“ .

Nakon što je ostala trudna sa Novakom, kako je navela u pomenutoj emisiji, Dijana nije očekivala da Srđan ima bilo kakvu obavezu prema njoj i detetu, ali su ipak stali pred oltar. Fotografije koje su nastale na venčanju, svedoče o njihovoj ljubavi koja i dan danas traje istim intezitetom, a mnogi su pomislili kako na njima izgledaju zaljubljeno i voljeno, kao i uvek kada se negde pojave.

1 / 3 Foto: youtube/printscreen

- Kratko smo se zabavljali kada sam ja ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog sa kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše - otkrila je Dijana.

Srđan i Dijana Đoković su u braku 35 godina i ponosni su roditelji tri sina Novaka, Marka i Đorđa.

- Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. S vremena na vreme voli da se igra i da me pita "Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?". Na to mu odgovorim sa osmehom "Ko kaže da bi bio Novak". Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio - kaže majka najboljeg tenisera na planeti.

Bonus video:

00:14

NOVAK ZAPLESAO SA MAJKOM DIJANOM: Đoković napravio ŠOU na žurci!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.