NOVAK DONEO DRASTIČNU ODLUKU NA KOJU JE SRBIJA JEDVA ČEKALA: Jelene NEMA i sve se MENJA!
Foto: Starsport

opa!

NOVAK DONEO DRASTIČNU ODLUKU NA KOJU JE SRBIJA JEDVA ČEKALA: Jelene NEMA i sve se MENJA!

Promena u životu Novaka Đokovića oduševila je Srbiju, a komentar da se u Jeleninom odsustvu promenio, nije izostao

Objavljeno:

Dok je Jelena u Marbelji sa decom, Novak vreme provodi u Srbiji i Crnoj Gori, obilazeći svetinje.

1 / 10 Foto: Profimedia

Ono što nikome nije promaklo je da tokom tih obilazaka Novak uživa u specijalitetima domaće kuhinje, što su mnogi povezali sa promenom koja se u njegovom životu desila od kada Jelene nema.

Naime, promena u životu Novaka Đokovića, koji u društvu roditelja obilazi svetinje u Srbiji i Crnoj Gori desila se na planu ishrane. Novak, koji u poslednjih godinu dana, osim što je jeo samo vegeterijansku hranu nije jeo ni namirnice koje u sebi sadrže gluten. Međutim, sudeći po poslednjim fotografijama, koje je na svom "Instagramu" objavio njegov otac Srđan, Novak je u odsustvu supruge prekršio režim ishrane.

U poslednje vreme Novak je čak nekoliko puta bio u prilici da jede hranu koja u sebi sadrži gluten i to je i učinio. Na dočeku u Budvi uzeo je uštipak s medom, što se može videti i na fotografijama sa ovog događaja. Takođe, Nole je pre nekoliko dana na Žabljaku jeo pitu s prijateljima, dok je na stolu bila postavljena još i pršuta. Fanovi nisu ostali imuni na ovo, pa su se oduševljeno zapitali da li je Novak, pored glutena počeo da jede i meso.

Promena u životu Novaka Đokovića oduševila je fanove, koji ga već dugo nisu podržavali kada je izbor ishrane bio u pitanju. Međutim, o svim detaljima njegovog daljeg režima, Novak se još uvek nije oglasio.

Podsetimo, nakon katastrofalnog raspleta situacije u Australiji, Novak Đoković je na prinudnom odmoru, ali i sigurno zabrinut za nastavak sezone.

Brojni turniri su najavili da će zbog propisa svojih vlasti moći da ugoste samo vakcinisane tenisere, neizvesno je i gde će važiti kovid propusnica na osnovu preležanog virusa...

Novak Đoković, Vakcina
foto: Profimedia

Zbog svega toga izgleda da je prvi teniser sveta odlučio da popusti, pogazi svoj princip i ipak se vakciniše?!

Tako bar tvrdi Danijel Mikš, čovek koji je napisao biografiju Novaka Đokovića.

On je tokom razgovora na jednoj televiziji u Austriji, da ima informacije da će se Novak vakcinisati.

- Prema onome što može da se čuje iz njegovog okruženja, Novak će se vakcinisati. Možda je takvoj odluci doprinelo i finale iz Melburna i 21. grend slem titula Rafaela Nadala - rekao je Mikš za austrijske medije.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.