ZBOG TEŠKE BOLESTI JOJ SE ŽIVOT PREOKRENUO DO PAKLA: Naša pevačica kao da je OMAĐIJANA, JADNA!
Foto: Printscreen

tragedija

ZBOG TEŠKE BOLESTI JOJ SE ŽIVOT PREOKRENUO DO PAKLA: Naša pevačica kao da je OMAĐIJANA, JADNA!

Teška životna priča joj je obeležila život

Objavljeno:

Pevačica Nadežda Biljić nedavno se suočila sa zdravstvenim problemom i priznala da je zbog toga morala da promeni život iz korena.

– U poslednje vreme se često javlja taj problem kod ljudi, ja sam obolela od šećerne bolesti, dijabetesa tipa jedan, živim na insulinu, ni malo nije lako. Nije lako u smislu što ja svoj tridesetogodišnji život treba da okrenem naglavačke, da počenem da doručkujem, što nikada nisam radila, da ostavim slatko koje volim najviše na svetu – ispričala je Nadežda u emisiji “Grand magazin” i dodala:

– Sam osećaj kad uzmem insulin da ubodem samu sebe nije ni malo prijatan, ustvari dijabetes nije bolest to je stanje organizma i sa tim se živi i ako vodite računa možete da doživite duboku starost. Na žalost i moj brat i ja imamo isti tip šećera, meni je to jako teško palo, to sam saznala posle porođaja. - priča pa dodaje:

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

To se javilo tokom trudnoće, gestacijski dijabetes, to se tako zove, često se pojavi kod žena tokom trudnoće. Bude na samoj granici, pa kad se žena porodi budeš na dijeti i onda se to reguliše, ali kod mene se to nije regulisalo.

– Kada sam izašla iz “Narodnog fronta”, pošto sam se porodila pre vremena hitnim carskim rezom, ja sam prvi put u životu imala visok pritisak, što nikada do sada nisam imala, niti davala na značaju pošto je sve vreme bio problem taj dijabetes - priča pa nastavlja:

Vukla sam to mesec i po dana, osećala sam se čudno, a sreća u nesreći je što je moj brat dijabetičar pa je imao aparat, pa sam izmerila šećer i bocnula sam se dva tri puta i mislili smo da se aparat pokvario jer sam imala šećer 29,8. Bola sam se 4, 5 puta na dan, a sada je to malo bolje – otkrila je pevačica.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso / Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.