CELA SRBIJA JE GLEDALA NJIHOVE VRELE AKCIJE, NEKI SE ČAK NISU NI KRILI: Ovo su NAJSKANDALOZNIJI ODNOSI u rijalitiju
Akcijanje, Foto: Tviter printscreen/Zadruga Official

da li je moguće?

CELA SRBIJA JE GLEDALA NJIHOVE VRELE AKCIJE, NEKI SE ČAK NISU NI KRILI: Ovo su NAJSKANDALOZNIJI ODNOSI u rijalitiju

I dalje se priča o ovim snimcima.

Objavljeno:

Odnosi u rijalitiju su postali normalna stvar, a mnogi takmičari se više ni ne skrivaju, a ove scene se*sa su gledaoci imali priliku da vide u rijaliti programima gde su se takmičari totalno prepustili strastima.

Neke scene su bile ispo pokrivača, dok su neke bile u tuš kabini, a one najskandaloznije su bile u kokošinjcima, štalama, stepeništu, wc-u...

Ovo su najskandaloznije akcije u rijalitiju:

1. Nadežda Biljić i Miki Đuričić

Miki i Nadežda, dok su zadrugari proslavljali Vaskrs, prepustili su se strastima 2018.godine i u kokošinjcu u Zadruzi imali žestok seks misleći da nema kamera i da će sve ostati samo između njih dvoje. Kamere su ipak bile tu i snimile apsolutno sve. Svi su imali snimak ovog odnosa u telefonu, a mediji su brujali o njihovom nepromišljenom potezu.

Miki Đuričić, nadežda biljić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

2. Mirela Lapanović i Marko

Mirela je bez stida i bez pokrivača vodila ljubav u slovenačkoj verziji "Velikog brata" 2016.godine, a taj snimak je osvanuo na porno sajtu. Ovo je svakako bila najšokantnija akcija u rijalitiju 2016. godine, a neki govore da niko nije uspeo ni danas da je nadmaši.

3.Luna Đogani i Sloba Radanović imali su žestok seks ispod tuša više puta tokom učešća u rijalitiju. Odnosi su se dešavali i u štali, kao i ispod pokrivača. U početku su se krili, a posle i nisu previše marili za to.

4.Kristijan Golubović i Kristina Spalević praktično su neprekidno imali intimne odnose kada su započeli vezu u Zadruzi i nisu birali trenutak, a nisu se ni sakrivali previše.

Pogledajte snimak koji je sve šokirao OVDE.

Kristijan Golubović
foto: Print Screen Youtube/ZadrugaOfficial

5. Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

I pored brojnih Miljaninih obećanja da više "nikada" neće sa Zolom, svaki naredni put kada završe ispod jorgana je sve burnije. Najkotroverzniji par koji je izazavao najveću pažnju javnosti voli sve da radi ispod pokrivača, ali ne baš lagano.

Pogledajte ovde snimak.

Miljana Kulić
foto: Print Screen Youtube/ZadrugaOfficial

6. Milica Kemez i Filip Đukić

Jedan od nezaboravnih trenutaka kada su "snimci za odrasle" u pitanju jeste kada su Milica Kemez i Filip Đukić bili u Zadruzi 3. Naime, oni su se u izolaciji su se strasno ljubili i razmenjivali nežnosti, pa je u jednom trenutku njemu ispao polni organ, a njoj se video deo grudi.

Strasti su se rasplamsale, a ovo dvoje zadrugara su završili ispod pokrivača i krenuli sa vrelom akcijom.

7. Đekson i Mina Vrbaški

Kad su se tek smuvali nisu uspevali da smire strasti. Mina i Žekson su bez blama vodili ljubav gde god stignu, a jednom prilikom sevnulo je i previše golotinje. U ranim jutarnjim satima, dok je većina zadrugara već utonula u san Mina i Đekson nisu mogli da kontrolišu svoje emocije i strasti, pa su pod jorganom imali se*s. Đekson se čini previše zaneo, pa je u jednom trenutku jorgan sleteo sa njih pa je sevnula njegova gola zadnjica. Njih dvoje su bili potupno nagi na nekoliko sekuni, pa je sve bilo očigledno.

Mina Vrbaški
foto: Tviter printscreen/Zadruga Official

8. Deniz Dejm i Stefan Mihić

Stefan Mihić i Deniz Dejm su iskoristili trenutak najluđe žurke da odu u toalet i započnu vrelu akciju koja ih je ostavila bez daha. Dejmova je or**no zadovoljila Mihića koji je ubrzo taj čin prekinuo i započeo brualni se*s bez granica. Deniz je svojim uzdasima zatresla zidove Bele kuće čiju je frekvenciju čila i Sanja Grujić koja ih je prekinula u intimnom činu koji je sve gledaoce šokirao! Sve to je bilo emitovano greškom u lajvu na televiziji Pink.

deniz dejm
foto: Tviter printscreen/Zadruga Official

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.