NADEŽDA BILJIĆ DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ: Pevačica PROCVETALA nakon AGONIJE!
Nadežda Biljić, Foto: prentscreen/youtube/TV PINK

TOTALNA TRANSFORMACIJA!

NADEŽDA BILJIĆ DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ: Pevačica PROCVETALA nakon AGONIJE!

Prija joj porodični život!

Objavljeno:

Nadežda Biljić u centar pažnje je došla kada je ušla u prvu sezonu ''Zadruge'', a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde" u kom je bila više nego zapažena od strane publike i stručnog žirija.

1 / 5 Foto: youtubescreen

Nadežda je tokom rijaliti karijere prolazila kroz zaista paklene situacije, pa čak završavala i na teškim lekovima zbog pshičkog stanja. U rijaliti "Zadruga 4" Biljićeva je ušla kao gost, kako bi se suočila sa partnerom Tomislavom Tomom Panićem, koji ju je tada prevario javno pred milionima.

Međutim, nakon što su izašli iz rijalitija, Toma je doneo važnu odluku u svom životu i zaprosio Nadeždu nasred Valjeva. Ovo su svakako svi očekivali, budući da su Nadežda i Toma dobili sina Longa. Kako je vreme prolazilo situacija između ovog estradnog para postajala je sve bolja i bolja, a sada su isplivale nove fotke pevačice.

Naime, na Instagram profilu Nadežda je pokazala pratiocima koliko se promenila, pustila je kosu, nabacila koji kilogram, a fanovi su oduševljeni njenim novim izgledom.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.