SVI SE SEĆAMO NADEŽDE PO SKANDALIMA U ZADRUZI I EKSTREMNE MRŠAVOSTI: Danas je nabacila KILOGRAME i ima NOVU KOSU!
Foto: prentscreen/youtube/TV PINK

OPA

SVI SE SEĆAMO NADEŽDE PO SKANDALIMA U ZADRUZI I EKSTREMNE MRŠAVOSTI: Danas je nabacila KILOGRAME i ima NOVU KOSU!

Ona je sada na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da je pustila kosu

Objavljeno:

Pevačicu Nadeždu Biljić domaća publika je upoznala u takmičenjima “Zvezde Granda” i “Pinkove zvezde”, a kasnije se oprobala i u rijalitijima.

Upravo u “Zadruzi” je upoznala Tomu Panića sa kojim je dobila sina Longa, a skandalozni detalji iz njihovog privatnog života bili su glavna tema u prošloj sezoni rijalitija.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Naime, on je u “Zadrugu 4” ušao bez nje i tamo je prevario sa Paulom Hublin, a prepucavanja njihovih porodica danima su se nalazila na naslovnim stranama svih novina.

Ipak, nakon završetka rijalitija, oni su se pomirili, Toma je Nadeždu zaprosio u centru Valjeva i nastavili su život daleko od očiju medija.

Ona je sada na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da je pustila kosu i nabacila nekoliko kilograma, te joj mnogi pišu da se prolepšala.

Nadežda Biljić u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao i "Pinkove zvezde".

Nadežda je tokom rijaliti karijere prolazila kroz zaista paklene situacije, pa čak završavala i na teškim lekovima zbog pshičkog stanja. U rijaliti "Zadruga 4" Biljićeva je ušla kao gost, kako bi se suočila sa partnerom Tomislavom Tomom Panićem, koji ju je tada prevario sa zadrugarkom Paulom Hublin.

Međutim, nakon što su izašli iz rijalitija, Toma je doneo važnu odluku u svom životu i zaprosio Nadeždu nasred Valjeva. Ovo su svakako svi očekivali, budući da su Nadežda i Toma dobili sina Longa. Kako je vreme prolazilo situacija između ovog estradnog para postajala je sve bolja i bolja, a sada su isplivale nove fotke pevačice.

Naime, na Instagram profilu Nadežda je pokazala pratiocima koliko se promenila, pustila je kosu, nabacila koji kilogram, a fanovi su oduševljeni njenim novim izgledom.

Podsetmo, Miki Đuričić i Nadežda Biljić , dok su zadrugari proslavljali Vaskrs, prepustili su se strastima 2018.godine i u kokošinjcu imali žestok seks,, misleći da nema kamera i da će sve ostati samo između njih dvoje. Svi su imali snimak ovog odnosa u telefonu, a mediji su brujali o njihovom nepromišljenom potezu.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.