POPULARNI MUZIČAR IMA DVE ŽENE, A SAMO MU NAŠA PEVAČICA ZNA ŽICU U KREVETU: Nastao opšti HAOS oko Sultana i PARA!
Milica Opasnica, Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

POPULARNI MUZIČAR IMA DVE ŽENE, A SAMO MU NAŠA PEVAČICA ZNA ŽICU U KREVETU: Nastao opšti HAOS oko Sultana i PARA!

Poligamija je čudna stvar, pogotovo ako je borba oko SULTANA velika i očajna!

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Dobro veče, dobar dan, da li ste spremi za DAR MAR? Nađoh na internetu definicju pojma koji me je posebno zainteresovao ovih dana – poligamija (čitaj: žena pristaje na sve samo da bi zadržala mužijaka, dok on ostavruje dečački san).

Poligamija je čin venčanja, odnosno braka ili ozvaničene zajednice sa više supružnika, što podrazumeva imati nekoliko muževa ili žena, istovremeno. Ovaj pojam je suprotan monogamiji, češćoj društvenoj praksi, koja podrazumeva da se u svakom trenutku ima samo jedan supružnik. Iako u ovoj definiciji piše ČIN VENČANJA i BRAK, imamo puno primer gde jedan muškarac jednostavno ima puno devojaka, one znaju jedna za drugu i ne bune se, čak i žive zajedno. Tako i jedan naš poznati muzičar funkcioniše već par godina. A kako se zove taj odnos MOLIM STRUČNJAKE da se oglase.

Poligamija, Prevara, Odnos, Mušakarac
foto: Profimedia

Zvaćemo ga Mališa jer je sve suprotno od toga. On jako dugo ima ženu, ona je bila uz njega i dok je bio „siromah“, a ostala je uz njega i sada kada ima love, kao i još žena. Zašto ona prva da ide kad ima toliko love posle svega što su prošli?! On je svojoj ženi, ali i devojci iznajmio po stan, svakodnevno ih čašćava garderobom, kao i šminkom, ali ih retko ko viđa da izlaze iz tih stanova. Verovatno da ne upadnu nekom muškarcu u oko, ili da ne saznaju da on ima još žena. One znaju jedna za drugu, pristale su na taj odnos iako se ne podnose. Ili se ipak podnose?! Šuška se kako su tek sada prihvatile jednu drugu, pa im nije problem ni da zajedno gužvaju postelju sa njim. Ali iskreno, znajući koliko su posesivne, teško da mogu da kažem da je to istina. On je zaista ispunio dečački san, a šta su one postigle?!

Pored tog ženskog prkosa, ponosa, ljubomore i sujete ne vidim razlog zašto bi neka žena TRPELA drugu. Da se razumemo, ovo nije neki svingerski par, ovo je čovek koji voli da vara, kao i da ima mnogo žena oko sebe, a sve one žele njega samo za sebe. Da li zbog para ili tog ženskog ponosa (BIĆE MOJ ILI BOŽIJI), još uvek nije poznato...

PEVAČICA ZNA SULTANU ŽICU

Jedna jedna svađa koja je postojala u ovom odnosu je bila kada su saznale da jedna naša pevačica i učesnica rijalitija pruža najveći užitak muzičaru sa dve žene. Ona mu je znala žicu u krevetu, ali nije znala da mu spremi, donese, odnese i prinese. Zbog toga je i ludeo za njom, jer je bila drugačija od Slađe i Zorke, koje su svom SULTANU znale da usliše svaku želju. Sem one u krevetu, one su uključile emocije, a on je želeo samo žestoko. Kada su saznale za ovu gospođu i njenu magiju, one su tražile od Sultana veliku svotu novca kako bi sve TAJNE ostale TAJNE, budući da ih on ima mnogo, a karijera mu je u tom trenutku visila o koncu. Dao im je novac, ali i obećanje da pevačicu neće više viđati.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Smatram da svaka žena koja dozvoli da ih muškarac broji kao „kamile u Dubajiu“ takvu sudbinu i doživi. Nikada nema svoj novac, mora da pita za isti kada joj trebaju tamponi, i zauvek ostane zarobljena u toj kolotečini razmišljajući o tome KAKO BI MI SAD BILO DA SAM ONDA URADILA ONO.

Stav većine sponzora je da bi žena trebala da mu bude zahvalna, jer živi raskošno zahvaljujući tome što ima njega i da ne treba ni da diše, da govori ili ne daj Bože da ima stav. Opet ću ponoviti, nisu svi takvi (napašće me sponzori sa svih strana, moram da se ogradim), ali većina onih koje sam upoznala jesu.

On ima takav stav. Najbitniji sam, najveći, najjači, ljubi mi ruke, peri noge. Često voli da naglasi kako one ništa ne bi imale da nije njega, kao i da moraju da mu budu svakodnevno zahvalne na svemu. Kako rečima tako i delima. On je svestan da su one duboko zaglibile u taj odnos, a da je on master mind.

Kako sam čula, glavni razlog zbog kog ostaju je i materijalna sigurnost. One ne rade nigde, nisu se školovale, nisu NAVIKLE na rad i obaveze. Ovo im je mnogo lakše. Iako moraju unapred da najavljuju svoje troškove, traže novac za uloške itd. ove dve dame su odlučile da je to najbolje za njih.

Sloboda nema cenu. Pare su bitne, ali i prolazne. Mir u glavi i duši je nešto čemu treba da težimo. Neka se mora udati i za Radojka i živeti bajku.

Poligamija, Prevara, Odnos, Mušakarac
foto: Profimedia

Čini mi se da su njih dve otišle u jednu krajnost iz koje ne mogu da se izvuku, Očajnički žele da budu jedine, a to ne smeju da izgovore njemu, a ni okolini. Pravći se da im ne smeta ona druga jer VOLI MENE NAJVIŠE, one padaju sve dublje u ponor emocija koje niko ne želi da sasluša i pogleda. Čula sam i da žele decu s njim, ali on nije spreman da POSEJE SVOJE SEME. Ukoliko su pare problem, evo par reči za ove dve mlade (ne previše mlade) dame. Drage moje, milionere uopšte nije teško pronaći. Ima ih u vašoj sredini, sigurna sam u to. Ima onih koji se kupaju u luksuzu, a ima i onih koji ulažu pametno. Sve je to super i treba da imaju toliko, ali najlakše je biti sa njima kada si MLADA i LEPA. Nisi jedina koja ima iste snove kao i ti. Lako ćeš biti sa njima, provesti noć ili dve u svili i zlatu. Lako je udati se za čoveka koji ima novac, a koji od tebe zahteva da pogaziš svoje snove, postaneš senka bez stava i mišljenja i izgubiš sebe. Sebi si NAJBITNIJA. Voli sebe i sve ćeš uspeti.

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.