OVE DVE PEVAČICE NE MOGU BEZ ODNOSA: Jedna za VEČE ima njih 6, a za drugu kažu da je MARATONAC U OVOME!
Milica Opasnica, Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

OVE DVE PEVAČICE NE MOGU BEZ ODNOSA: Jedna za VEČE ima njih 6, a za drugu kažu da je MARATONAC U OVOME!

Posle ove kolumne mnogi će da razmišljaju o ovim osobama.

Objavljeno: 06:43h

Dobar dan dragi moji, kako ste mi danas? Ja sam odlično, budući da sam ponovo sedela na kafi sa likom koji je veća tračara od mene i vas zajedno.

“Nimfomanija mi je bolest najmilija” izjavio je lik čija seksualnost mi je uvek bila diskutabilna. Zanimalo me zašto to kaže, a on je rekao “pa gde ćeš bolje od žene koja uvek hoće”. Jasno mi je da nema pojma koliko je nimfomanija opasna stvar za jednu osobu, pa sam iskulirala dalju priču. Međutim, on nije.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Dakle odmah nakon nastupa u jednom beogradskom klubu, poznata pevačica koju ljudi vole zbog jakih oblina i zanimljivih izjava pokazala je prstom na par momaka koji joj se dopadaju, kako u obezbeđenju tako i u publici. Kako je rekao ovaj EMINENTNI GOSPODIN, to veče je imala odnose sa čak njih 6, kako na pauzi, tako i posle nastupa. Za nju je rekao da je prava nimfomanka, da to znaju svi, a da je on bio svedok par puta kada je ova gospođa ugovarala "dejtove" više puta u toku večeri.

Milica Opasnica
foto: Privatna arhiva

A onda se okrenuo ka drugoj bombastičnoj plavuši koja je ljubiteljka korekcija i rekao da ona ne želi muškarca ako ne može da je zadovoljava minimun dva sata. Kako i sama govori, ne može da izdrži bez odnosa, a nije ni probirljiva što se muškaraca tiče. Okej, imamo sada jednu pevačicu koja voli bilo kakav seks, kao i pevačicu koja želi maratonski. I naravno, nisu jedine.

Iako ne verujem previše ovom liku, jer sam ga uhvatila u laži par puta, ova tema me je dodatno zainteresovala. Sve i da jesu toliko željne seksa, zar moraju tako JAVNO da govore o tome, kao i da pred svima pričaju o tome da su za veče promenile veliki broj partnera. To je već njihov problem, a sa tim dođe i problem MALE SREDINE koja brzinom svetlosti prenese sve što čuje puta 100.

Kad god čujem da neka devojka voli seks te ga često i upražnjava, odmah znam da je prati i jedna rečenica koju naš narod voli da koristi – ma ona je nimfomanka.

Mikrofon
foto: Profimedia

Za nimfomanke kažu da su žene koje teško postižu seksualno zadovoljstvo, nezasite su i lude za muškarcima. Verujem da je nimfomanija problem koji može ozbiljno da optereti život jedne osobe, a oni bez tog problema ne mogu da razmeju koliko je to stresno. Iako zvuči “smešno”, nimfomanija je ozbiljan “poremećaj” koji vaš život može da pretvori u blago rečeno, pakao. Najveći problem je u tome da muškarce sa snažnim seksualnim nagonom smatraju se strastvenima i imaju reputaciju vrhunskih ljubavnika, dok se žene koje su seksualnije često nazivaju nimfomankama ili promiskuitetnim osobama.

Dakle, ponoviću kao papagaj, nimfomanija je poremećaj koji se ogleda u preaktivnim libidom i opsesivnom željom za seksom. Nije žena koja voli seks sa svojim partnerom zbog toga nimfomanka. Mnogi muškarci verovatno zamišljaju napaljenu Miju Kalifu kada čuju reč “nimfomanka”, ali nije baš tako u stvarnosti. Žene u filmovima za odrasle glume da su nimfomanke za potrebe snimanja, ali prava nimfomanka se suočava sa tim svaki dan, a ne mogu ni da zamislim koliko je to teško. DAKLE, ONA NEMA NORMALAN ŽIVOT!

Bonus video:

00:11

Espreso čestitke: Kenan

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.