TOPLA BRAĆA I TOPLI ORTACI: Svi misle da imaju SAVRŠENE ŽIVOTE SA ŽENAMA, a oni vole VIKENDOM i slatke MOMKE!
Milica Opasnica, Foto: Privatna arhiva, Ilustracija/Espreso.co.rs

milica opasnica

TOPLA BRAĆA I TOPLI ORTACI: Svi misle da imaju SAVRŠENE ŽIVOTE SA ŽENAMA, a oni vole VIKENDOM i slatke MOMKE!

Gledate ih svaki dan i divite se njihovim savršenim životima, a realnost je skroz drugačija. Oni nikako nisu ono što žele da budu, a zbog svega toga uništavaju svoju proodicu.

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Pa gde ste dragi moji? Hoću reći NAJDRAŽI MOJI. Pitate se gde sam dve nedelje? Pretrpana poslom zbog Nove godine i bez trunke inspiracije nisam imla snage da napišem nešto, da podelim sa vama tugu, sreću i sve ostalo što dolaz uz to. Al sada sam spremna, spremna sam da ponovo razgovaram sa vama o stvarima o kojima ne pričate sa mamom i tatom. Možda neko i priča ako je u ovom tekstu osoba koju poznajete, pa čisto da informišete svoje roditelje. Ako u ovom tekstu pronalazite sebe, mojne da se ljutite na mene, nego promenite ponašanje. Pa, da počnemo....

Verujem da u svakom gradu postoji neki imućni i porodični čovek koji je uzor svima. Kako zbog svog harmoničnog i lepog braka, tako i zbog para koje zarađuje u ogromim količinama. Lepa žena, još lepša deca, prelep život. Sve je na svom mestu, sem mooožda jedne stvari. Ti mučkarci imaju i drugi život, život koji je suprotno od onoga što drugi žele da vide. Ali im prija... I pate za tim životom. Ali pate i zbog toga što su takvi i to nikada nisu imali snage da kažu drugima kakvi su zapravo.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

U svakom gradu, selu, imamo porodične ljude koji su samo na prvi pogled jako srećni. A stvarnost je drugačija zapravo. Za tu stvarnost neke žene znaju, neke osećaju, a neke žive u iluziji.

Često možemo da čujemo za nekog lika je isfeminiziran, da deluje kao da je gej, ali da to sigurno nije, budući da je oženjen i ima decu. To je glupost, čista glupost. Postoje gej osobe koje nikada nisu prihvatile to da su gej. Postoje osobe koje su se oženile zbog porodice sa ženama koje ne vole na taj način na koji porodica očekuje. Postoje osobe koje su zbog roditelja postali roditelji, dok imaju i onu drugu stranu koju vešto kriju, ali bude s vremena na vreme.

U mom malom gradu ima dosta likova za koje se misli da su gej, jer imaju previše ženskih pokreta, manira... A onda ljudi kažu „ma, jok, on je oženjen“. A ako je imućan onda ova tema ni ne dolazi u obzir. Ali Milica Opasnica je načula neke stvari, koje su sigurrno načuli i još neki ljudi, ali im je možda teško to da prihvate.

TOPLA BRAĆA I TOPLI DRUGARI

Par imućnih drugara kada se skupe i reše da popiju koju, nekako uvek završe u istom krevetu. Ali ne sa nekim zgodnim devojkama koje su možda nekako i logičan sled kada se posle pijanstva VARAJU ŽENE. Dakle, samo oni, samo muškarci. Za neke biste rekli da su gej, a za neke sigurno da nisu. Svi su imućni, porodični ljudi, sa divnim ženama. Posle svakog pijanstva možete videti kako se merkaju i gledaju, kako se pipkaju i štipkaju, a mnogi bi rekli da je to pravo drugsrvo. I verujem da jeste, jer su to matori ljudi, koji se već jako dugo druže. Ali ponekad postanu i intimniji, jer se mnogo vole. Baš mnogo. Sve su to napaćene duše, koje nikada nisu mogle da skupe dovoljno snge i da kažu – DA, JA SAM GEJ i da žive svoj najbolji život. Spavaju pored žena koje su duboko nesrećne, a misle na momčiće.

Pošto nisu svi iz istog mesta, potrebno je neko vreme da se skupe, a kda se skupe ne razdvajaju se. Često u dvoje društvo dovedu godne devojke kako ne bi bilo baš sve providno, ali ponekad budu tu i momci za koje se sumnja da su gej. Te devojke obično taksijem odu kući pravo iz grada, a na kraju ostaje smao muško društvo.

Zašto muškarci varaju? Milion je razloga, a u ovom slučaju samo jedan.

mica opasnica, Milica opasnica
foto: Privatna arhiva, Espreso.co.rs

Prevara može biti rezultat toga što jedan partner negira sopstveni seksualni ili rodni identitet. Neko se možda muči sa prihvatanjem da je gej ili biseksualac, i želi da eksperimentiše, želi da istražuje. Ovo bi takođe moglo biti tačno sa pitanjima rodnog identiteta. A osoba želi da istraži seks kao i identitet, jer je to skriveni deo nje same. Dakle, ovakve osobe su u problemu ako ceo život negiraju svoj seksualni identitet. To su nesrećne osobe. Osobe koje ne mogu da žive život kako žele i pritom povređuju sve okolo. Zamislite da sazna žena? Deca? Roditelji? Verujem da je to mnoooogo veći šok nego da su od samog početka znali da im je sin biseksualac ili homoseksualac. Mnogi muškarci su naučeni da ne govore o svojim emocijama, da ih kriju i glume jake baje. Sve to je dovelo da se oni guše u istim, ali da nemaju kome da skažu. Možda su topla braća samo pronšli utehu jedni u drugima?! Možda su samo pronašli nekoga kome mogu svoje emocije da iskažu?!

Bilo kako bilo u ovakvoj situciji svi pate. Pate muškarci što ne mogu da budu ono što jesu, pate žene koje saznju da ih je muž prevario sa ortakom, pate deca kada saznaju za tatine afere... Pate roditelji jer su mislili da je situacija skroz drugačija i da njihovi sinovi imaju srećne brakove.

Prevara bilo ona sa muškarcem ili ženom nikome nije dobro donela, pa neće ni sad. Jedini savet koji mogu da dam je BUDI ISKREN PREMA SEBI, ZAVOLI SEBE TAKVOG KAKAV JESI, POŠTUJ DRUGE I NE LAŽI IH DA IMAJU SAVRŠEN ŽIVOT.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.