"I GORE SU SE UDALE, PA ĆU I JA!" Imala je mnogo MUŠKARACA, a onda je došla u MOJ MALI GRAD i bogato se UVALILA!
Foto: Privatna arhiva, Espreso.co.rs

milica opasnica

"I GORE SU SE UDALE, PA ĆU I JA!" Imala je mnogo MUŠKARACA, a onda je došla u MOJ MALI GRAD i bogato se UVALILA!

Žene generalno imaju prevelika očekivanja kad "traže partnera", ali čini mi se da su muškarci još gori, pogotovo kada je reč o BROJU PARTNERA.

Objavljeno:

Zna se šta je najveća uteha uvek bila za one baš poročne žene: i gore su se udale, pa ćeš i ti. Ne mogu da izbrojim koliko sam to puta čula u nekom društvu kada se govorilo o devojkama koje, ajmo tako reći, nisu bile poželjne kandidatkinje za udaju. Mnoge od njih nisu nikada ni razmišljale o udaji, ali su se, eto, udale. I to dobro. I zbog toga su ih druge žene gledale sa mržnjom u očima: kako se ONA TAKVA udala dobro, a ja ne mogu.

Mnoge žene ne kapiraju jednu stvar, a to je da postoje muškarci koji ne gledaju na prošlost. Koji vide samo sadašnjost i budućnost sa nekom devojkom, a njen broj partnera je najmanje bitan. Ili nije bitan uopšte. Istina, takvih muškaraca nema mnogo, mnogo više ima onih što broje, prate, zapisuju, pamte, špijuniraju, i nikada ne zaboravljaju broj partnera koji je imala žena. Ima i onih kojima je ok da oni budu "dežurni geometarski kočić" pa provale u svaku rupu, ali je stravično i katastrofalno kad njegova žena/devojka ima više od jednog partnera tokom života. Fuj.

Milica opasnica
foto: Espreso.co.rs

Žene generalno imaju prevelika očekivanja kad "traže partnera". Bilo bi super da je obrazovan, ali da ne pametuje, dobro situiran, ali da nije cicija, duhovit, ali da se ne sprda sa mnom, romantičan, ali ne i patetičan, nežan, ali i grub kad treba, i naravno zgodan, ali ne provodi sate u teretani i gleda u tuđe zategnute pozadine. Ako ste savršeni, samo napred, imate pravo sve ovo da tražite od partnera. Isto tako ako ste došle u fazu da se pitate kako je moguće da nemate ni momka, a mnogo „gore“ od vas već su se udale, vreme je da skenirate same sebe i pronađete razlog zbog kog niste u vezi iako biste želeli da budete.

Hajde da se vratimo na ove "mnogo gore" koje su se srećno udale. Dakle, svi poznajemo bar jednu devojku koja je u prošlosti bila divlja, a sada je udata i to baš dobro i srećno, ima dečicu i živi normalan život. Kad kažem divlja mislim na one za koje se pričalo da se nikad neće udati. Za ljubavnice, za starlete, za prostitutke (elitne ili ne, iste su), za one koje su volele da se opiju i prave haos u gradu, za one koje su problematične... da, da, to su one GORE. Ali među ove "mnogo gore" spadaju i one koje su imala mnogo partnera. Eh, sad, šta znači mnogo partnera. Nekome je i 3 mnogo, a nekome je 33 malo. Hajde da se ne zamaramo brojkama neka bude ovako: devojka koja je imala najviše POZNATIH MUŠKARACA (da znaš sigurno sa kim je bila, a ne "rekla kazala") U GRADU!

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Dakle, ako je imala više od 10 frajera u gradu koji je više kao varošica, onda je ta gospodja već okarakterisana kao jako promiskuitetna osoba i teško da će se udati. Ali se uda, uvek se uda. Nekada dobro, nekada malo lošije, ali joj nikada nije problem da se razvede i ponovo potraži svoju sreću. Takve žene obično imaju dosta hrabrosti i ne zanima ih šta će reći familija što joj još jedan brak nije uspeo. U mom malom gradu ima jedna žena koja jako voli da se udaje i razvodi. Ima decu sa različitim muževima, a skoro se razvela po ko zna koji put. Neko kaže da se udavala 5 puta, neko 6... Ko će ga znati. Bitno je da ljubav cveta. Dakle, i ona se udala.

Svi znamo i za ovo - kada muškarac ima veliki broj žena sa kojima je spavao on je frajer. Međutim, kada žena ima veći broj muškaraca sa kojima je spavala ona ispada žena lakog morala. I to je tako na brdovitom Balkanu i verujem da se to nikada neće ni promeniti. Kada neko želi da "opravda" to što je neka žena imala "previše" partnera on kaže - pa, dobro, mlada, zaljubila se. Ali stvarnost je zaista drugačija. Postoje žene koje žele seks sa partnerima sa kojima znaju da nemaju zajedničku budućnost. To rade isključivo radi zadovoljenja svojih seksualnih potreba, pa nemaju muku oko toga da li će raskinuti i patiti - dakle DAJ MI JEDNU STVAR i ne smaraj me. Šta je bilo, niste se nadali ovome? Da, da, sve više je ovakvih žena koje nemaju vremena za gubljenje.

PLAVUŠA IZ VELIKOG GRADA DOŠLA U MALI DA SE UDA

Bila jednom jedna slatka plavušica, u svom gradu poznata kao "mnogo gora" devojka koja se neće nikad udati. Međutim, ona je bila par koraka ispred njih, pa se setila da dođe u drugi grad da se uda. Došla je u moj mali grad i odmah svima zapala za oko, kako zbog lepote, tako iz zbog flertovanja sa svim muškarcima koji joj se nađu na putu. Rodila je neku silnu dečicu, udala se za bogatog baju koji je gledao samo posao i ništa više. Baš zato je ona odlučila da pronađe "sreću" pored drugog. I našla je lika koji je tražio samo mesto gde bi stavio "geometarski kočić". I to je sasvim ok, da se ona nije zaljubila, a muž saznao. Ovoj aferi ću neki drugi put, jer je jako šokantna. Bitno je da se "mnogi gora" udala dobro, prevarila muža, a onda i pomirila jer joj je on sve oprostio.

Smatram da će u budućnosti žene imati više seksualnih iskustava pre braka, jer današnji muškarci pokušavaju da odlože zajednički život na što duže vreme. Nadamo se da će i muškarci u budućnosti prihvatati iskustva žena kao normalnu stvar i da neće odbacivati žene ukoliko su imale isti ili veći broj partnera od njih. Isto tako se nadam da žena ženi neće biti vuk i da će i ona naučiti da prihvati kad neka žena ima veći ili manji broj partnera. Ljudi, 21. vek je, pored orgija na nacionalnoj frekvenciji ništa me više ne može iznenaditi.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.