Isplivali novi ŠOK detalji srpske voditeljke koja se TAJNO BAVILA PROSTITUCIJOM! Nikada ne biste rekli da je to ONA
Foto: Profimedia

šok

Isplivali novi ŠOK detalji srpske voditeljke koja se TAJNO BAVILA PROSTITUCIJOM! Nikada ne biste rekli da je to ONA

Elena iz njegovog romana je zapravo najpoznatija voditeljka s nacionalne televizije.

Objavljeno: 14:32h

Prašina koja se podigla oko knjige Mihaila Maksimovića "Mnoga lica Marije Magdalene" i dalje se ne sleže.

Iako najpoznatiji balkanski makro u svom štivu nije otkrio nijedno ime, klupko se odmotava, a novinarka Kurira Jelena Stuparušić otkrila je nove detalje.

- Ova voditeljka ne radi više za Mihaila. Sada je postala poznata i popularna i nema potrebe to više da radi. Dostigla je ono što želi. Ima fina primanja. Ima bogatog supruga. Postigla je svij cilj - rekla je Jelena Stuparušić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Mihailo Maksimović
foto: Espreso/V.G

Svi se pitaju da li je ta voditeljka iz sveta informative ili zabave, verovatno kako bi lakše pogodili ko je.

- Ne smem to da kažem - kratko je odgovorila novinarka na šta je voditeljka Jutarnjeg programa da ćitaoci možda pronaći odgovor na komentarima vesti.

Kako Kurir saznaje, Elena iz njegovog romana je zapravo najpoznatija voditeljka s nacionalne televizije. Atraktivna crnka, koju je u knjizi nazvao "pametnicom" jer je završila dva fakulteta i perfektno govori tri-četiri jezika, radila je kao prostitutka i pre nego što je njega upoznala. Kako porodica i prijatelji ne bi posumnjali čime se bavi, ona nije obilazila noćne klubove, niti skretala pažnju javnosti. Tada je imala jasan cilj - da postane voditeljka, u čemu joj je Maksimović preko svojih veza i pomogao.

- To je jedna jako lepa, atraktivna i mlada devojka, crnka. Jako je obrazovana, elokventna, zna o svemu da razgovara sa klijentima, i o sportu, i o događajima u svetu. Može da parira i najvećim intelektualcima, koji su zainteresovani za takvu vrstu druženja. Jako me začudilo kada sam pročitala ko je. Nikada ne bih rekla da je ona - rekla je Stuparušić.

Mihailo Maksimović
foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

03:00

NAJPOZNATIJI ESTRADNI MAKRO PONOVO ŠOKIRA! Maksimović ima NOVI PLAN, evo čime hoće da se bavi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.