BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, BORILA SE SA OPAKOM BOLEŠĆU! Isplivali radovi iz prošlosti, PIŠTOJ U RUCI, skrivena poruka
Foto: Printscreen Youtube

isplivala fotka

BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, BORILA SE SA OPAKOM BOLEŠĆU! Isplivali radovi iz prošlosti, PIŠTOJ U RUCI, skrivena poruka

Ova simpatična fotografija iz mladosti potpuno je oduševila javnost.

Objavljeno:

Slavica Tripunović, 1991. godine osvojila je titulu Miss Jugoslavije i našu zemlju dostojno predstavljala na svetskom izboru.

Nakon učešča na izboru za Miss postala je pevačica, pod umetničkim imenom Dajana, pod kojim je upravo i snimila nekoliko albuma. Pridružila se i rijalitiju "Farma", a nakon toga je odlučila da se povuče iz javnosti.

Međutim, u međuvremenu isplivala je tužna vest da se pevačica bori sa rakom grlića materice. Na svu sreću, opaka pošast otkrivena je u najranijoj fazi, tako da je uspela da se izbori.

Naime, na Instagram stranici koja se bavi uspomenama naših javnih ličnosti objavljena je Dajanina fotografija iz 90-tih.

Ono što je mnogima privuklo pažnju je to što ona drži u ruci pištolj, a sve to upotpunila je ozbiljnim pogledom, a nije bilo moguće ne primetiti i njenu prirodnu lepotu.

Dajana danas ima jednog sina, Aleksu, koji joj je neizmerna podrška u svemu, a 2013. godine udala se za biznismena iz Kanade. On joj je poklonio stan u Beogradu i danas živi daleko od očiju javnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.