"PRESTANI STAVLJATI S*ANJA U SVOJE LICE!" Tom Kruz više ne izgleda isto: Šokirao novim izgledom čitav svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

šta se dešava?

"PRESTANI STAVLJATI S*ANJA U SVOJE LICE!" Tom Kruz više ne izgleda isto: Šokirao novim izgledom čitav svet! (FOTO)

Šok fotke Toma Kruza otkrivaju šta je uradio sa licem.

Objavljeno:

Glumac Tom Kruz sa sinom Konorom, kojeg je usvojio u braku sa Nikol Kidman, u subotu je snimljen na bejzbol utakmici u San Francisku. Njegovo prisustvo nije prošlo nezapaženo.

Tom na snimku i fotografijama ima osmeh od uha do uha, ali njegovi obožavatelji su primetili da izgleda drugačije nego ranije.

Korisnici Tvitera neprestano dele njegove najnovije fotografije i pitaju se šta se dogodilo s licem glumca. Nije im jasno da li se Tom ugojio ili mu je lice iz nekog razloga otečeno.

"Tom, šta si uradio sa svojim divnim licem? Tako sam se razočarala kada sam te videla na tribinama. Prestani stavljati s*anja u svoje lice, molim te", "Ili je uradio nešto s licem ili se ugojio", "Šta se kog đavola događa s njegovim licem? Je li to neka alergijska reakcija?" neki su od komentara.

Bilo je i onih koji su branili Toma u ovoj situaciji.

"Ne volim Toma, ali stvarno mi je muka od toga što se na Tviteru sprdaju ljude zbog njihovih promena u težini. Ljudi mogu dobijati ili gubiti na težini i to stvarno nije vaša stvar", "On i dalje izgleda odlično za svoje godine", pisali su ljudi.

Tom Kruz
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.