NAJBOLJI FRAJER EVROPE POKAZAO ZADNJICU U TANGA GAĆAMA: Poigrava se sa svojom muževnošću i se*sualnošću! (FOTO)
Damiano David, Foto: Profimedia

dokle više?

NAJBOLJI FRAJER EVROPE POKAZAO ZADNJICU U TANGA GAĆAMA: Poigrava se sa svojom muževnošću i se*sualnošću! (FOTO)

Damijano David ne prestaje da pomera granice!

Objavljeno:

Frontmen benda Måneskin je nakon pobede na Evroviziji zaludeo Evropu, a njegova pojava podigla je puno prašine - dok je veliki broj žena tvrdio da je "najbolji frajer" i "pravi muškarac koji prkosi tabuima", bilo je i kritičara koji kažu da ovaj Italijan predstavlja sve ono pogrešno u ovom društvu.

Damiano David
foto: Profimedia

Bilo kako bilo, Damijanova popularnost vrtoglavo raste, a horda njegovih obožavateljki je sve veća i veća. On se ne libi da se poigrava sa svojom muževnošću i seksualnošću, a upravo ga to čini još izazovnijim i zanimljivijim.

Žene obožavaju njegovo samopouzdanje i činjenicu da se bez problema fotografiše nag ili u izdanjima potpuno netipičnim za muškarce, posebno one koji uvažavaju status seks simbola.

Ali, ovaj 22-godišnjak poznat je kao neko ko uživa u tome da iznenađuje publiku, pa se nedavno fotografisao u prilično škakljivoj situaciji. Naime, Damijano je pozirao u crnom bodiju sa tangama, pritom zadnjicu bez problema okrenuvši ka kameri.

Damiano David
foto: Instagram printscreen

Ovaj pomalo šokantan prizor izazvao je lavinu reakcija i na hiljade i hiljade komentara oduševljenih pratilaca. "Ovo je dominacija", "Želim te, Damijano", "Obožavam te", samo su neki u nizu sličnih komentara.

Inače, lepi Italijan se nedavno fotografisao i potpuno obnažen, a najintimiji deo sakrio je samo košarkaškom loptom. Damijano i inače nema problem sa golotinjom, kao ni ostatak grupe Maneskin, te nas ne čudi da su pre nekoliko dana objavili zajedničku sliku na kojoj su kao od majke rođeni!

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.