NAJSE*SEPILNIJA VODITELJKA POMUTILA RAZUM ČITAVOM SVETU! Njeno telo izaziva vrtlog u organizmu i NESTVARNO LICE!
Foto: Instagram prinstcreen

DOMINACIJA

NAJSE*SEPILNIJA VODITELJKA POMUTILA RAZUM ČITAVOM SVETU! Njeno telo izaziva vrtlog u organizmu i NESTVARNO LICE!

Dekolte u prvom planu, ali nemoguće je ne gledati u njeno prelepo lice.

Objavljeno:

Zgodna italijanska voditeljka Dileta Leota nedavno je raskinula sa turskim glumcem Džanom Jamanom, ali čini se da nije preterano ucveljena, već uživa u novostečenoj slobodi punim plućima.

Dileta trenutno odmara na Ibici, a oduševila je pratioce i fotografijama sa ovog ostrva. Ona je pozirala u ljubičastom bikiniju i belom šortsu, pokazavši svoje čari na koje padaju muškarci širom Evrope i sveta.

Atraktivna 30-godišnjakinja pohvalila se bujnim dekolteom, ali i tankim strukom i ravnim stomakom, a na fotografiji se vidi da i bez trunke šminke i u opuštenom plažnom izdanju izgleda savršeno.

Fotografija je prikupila preko pola miliona lajkova i brojne komplimente. "Kako si lepa", "Kako lutka si", "Prodao bih oba bubrega za trenutak sa tobom", "Lepotice, uživanje je gledati te", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Podsetimo, voditeljka je velika zvezda u svojoj domovini, a polako, ali sigurno postaje omiljena i van granica Italije. U tome joj pored golišavih izdanja na radnom zadatku, odnosno fudbalskom stadionu odakle izveštava sa brojnih utakmica, pomaže i aktivnost na Instagramu gde je prati više od 7,9 miliona ljudi.

Svaka fotografija koju objavi postaje viralna, pa čak i ako nije isuviše izazovna! Prosto - Diletino zgodno telo i lepo lice su magnet za lajkove, obrni okreni!

Dileta Leota
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.