MALI PONOS - VELIKI AUTOMOBIL?! "Napoleonov kompleks" je SMRT za muškarce, a ovaj LIK je baš HODAJUĆI BLAM!
Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

MALI PONOS - VELIKI AUTOMOBIL?! "Napoleonov kompleks" je SMRT za muškarce, a ovaj LIK je baš HODAJUĆI BLAM!

Nije sve u centrimetrima!

Objavljeno: 20:23h
Milica Stanimirović

Žene najviše lažu kada su kilogrami u pitanju, dok muškarci lažu kada se govori o centrimetrima. Bilo da se misli na visinu ili na „ponos“ uvek se slaže koji centimetar više. Neko baš pretera, dok je neko umeren u svojim lažima.

Ovoga puta neću govoriti o centimetrima njihovog „ponosa“, mada je to svima uvek zanimljivije. Danas ćemo govoriti o "Napoleonovom kompleksu" koji je jedan od najčešćih problema sa kojim se niski muškarci bore ceo život.

Milica opasnica
foto: Privatna arhiva

Ovaj problem snažno utiče na njihovo samopouzdanje koje je često na udaru još od najranijeg doba. Bilo da ga je u osnovnoj školi maltetirao Sima koji je u petom izgledao kao da je osmi razred, bilo da je oduvek bio u senci visokih dečaka koje su devojčice obožavale. Imamo i niske žene koje pate zbog toga (mada često znaju da se teše time da otrov dolazi u malim bočicama – vala isto kao i posudica za go*ane za analizu),a one svoj "problem" rešavaju uz pomoć visokih potpetica, dok muškarci retko posežu za modnim pomagalima.

Priča se da muškarci sa velikim i brzim automobilim nadoknađuju nedostatke koje imaju "među nogama" kao i manjak centimetara u visini. Verujem da postoje takvi primeri, ali ih je manje. Jake automobiile najčećše kupuju kako bi zadivili druge muškarci, a i da im bude lakše da „zbare“ devojke koje su lože na takve stvari.

MALI PONOS - VELIKI AUTOMOBIL

Mada imam primer jednog čoveka iz mog malog grada koji zbog manjka centimetara u visini (mada su žene govorile i o centimetrima u gaćama), stalno kupuje džipove kako bi zadivio lepši pol. Toliko pati zbog visne, da nijedna njegova devojka ne sme da bude viša od njega. Patike sa većim đonom su uvek tu, a rekla bih i da malo poskakuje dok hoda. Ne bi mi on toliko upadao u oči, nizak čovek, šta fali, da nije jako loš. Prava baba sera tračara, koja 24/7 nekoga ogovara i podmeće nogu. Ko još voli takve muškarce?! Iskreno, mislim da je pun kompleksa, baš zbog svoje visine koja mu ne da mira. A možda i zbog "ponosa", mada ne bih mnogo zadirala u to. Čak i njegova devojka pati zbog svoje visine. Metar i žilet, govori o visokim devojkama da su šestari. Jednom sam to čula dok sam prolazila pored nje sa drugaricom koja je visoka, ali je ta Bubamara toliko niska da nisam uspela da utvrdim odakle dolazi taj zvuk.

Mobilni telefon niskih likova mora da bude najveći, ego im je prepumpan, voze velike automobile... Uopšte, megalomani su. To uglavnom govore žene kada ih pitate za niske momke. Rekla bih i da dosta niskih muškaraca insistira da im žena bude visoka (ako izuzmemo ove što imaju baš baš ogromne komplekse, pa ne mogu sebi da dozvole da im žena bude viša od njih). I ako je verovati ženama, mali tj. niski muškarci su teški kompleksaši. Naravno, ne mislim da su svi takvi, ali većina jeste.

Poznajem mnogo niskih likova koji su fantastični momci. Iako možda imaju taj kompleks zbog visine, oni ne dozvoljavaju da to utiče na njihove živote, odnose sa drugim ljudima... Ne dozvoljavaju da im to utiče na napredovanje, karijeru, školovanje... Svoje vrline ističu u prvi plan i veoma su omiljeni u društvu, ali i uspešni ljudi. I bravo!

milica opasnica
foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, privtna arhiva

Istina je da devojke jednostavno padaju na visoke tipove. San svake devojke je muškarac koji je viši i jači od nje, i to će vam svaka reći kada je pitate, verujte mi na reč. To niko ne može da promeni, kao što niko meni ne može da da dodatnih deset centimetara. Ali ajde bar nešto pozitivno. Napoleon je bio visok metar i šumska jagoda i to zgažena, pa mu to nije smetalo da osvoji pola Evrope. Al Paćino je nikaz čovek. Tom Kruz još niži. Žene vole uspešne i moćne tipove, a to nema veze sa visinom, bar ne u današnje vreme. Dakle, Putin!

Pustite visinu na miru! Dajte humor, pažnju, budite šmekeri, bacite dobru foru. Ja nisam nikada imala visokog dečka, a toliko silno ga želim. Jednostavno ne da mi se. Ali su svi moji momci bili fini prema meni iako je većina imala komplekse zbog svoje visine. Nisam nikada bila sa dečkom koji je mnogo niži od mene, i to je istina, ali ne mogu da kažem da takav čovek nikda ne bi mogao da osvoji moje srce.

Meni smetaju vaši kompleksi, a ne visina i to je ono što sve nas devojke odbija. Kao i "muške tračare".

Liče, smiri se, ti si HODAJUĆI BLAM!

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.