SIN DARKA LAZIĆA OBUČEN U PRESKUPE MARKE: Tako mali, a već jedan od najbogatijih u Srbiji!
Foto: Youtube

OPA

SIN DARKA LAZIĆA OBUČEN U PRESKUPE MARKE: Tako mali, a već jedan od najbogatijih u Srbiji!

Na poslednjoj u nizu fotografija moguće je videti da mali Aleksej nosi Gucci majicu, iz linije za decu ovog prestižnog modnog brenda

Objavljeno:

Sin Marine Gagić i Darka Lazića, kao i ostatak dece javnih ličnosti, izaziva mnogo pažnje i razneženih komentara na društvenim mrežama.

Pevač i njegova bivša verenica često objavljuju fotografije mališana, a, osim što nagađaju na koga od njih dvoje više liči, pratioci često čestitaju Marini na načinu na koji stilizuje naslednika.

Na poslednjoj u nizu fotografija moguće je videti da mali Aleksej nosi Gucci majicu, iz linije za decu ovog prestižnog modnog brenda.

Za majice ovog tipa sa potpisom čuvene modne kuće potrebno je izdvojiti između 160 i 180 evra, odnosno između 19-21.000 dinara, što je za mnoge roditelje u Srbiji "nemoguća misija", posebno kada je poznato to da deca ovog uzrasta veoma brzo "prerastu" garderobu.

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Printscreen Instagram

Ipak, kako slovi za pevača čija je cena među najvišim, kada je reč o privatnim veseljima i proslavama, otuda i ne čudi što Darko izdvaja pozamašne sume novca za njega, dok i sama Marina dosta dobro zarađuje od reklama na društvenim mrežama.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.