DRAMA I HAOS: Mahir Mulalić izgubio titulu pobednika ZVEZDA GRANDA!
Foto: Z. K. Munja

AUU

DRAMA I HAOS: Mahir Mulalić izgubio titulu pobednika ZVEZDA GRANDA!

- Bio sam u hotelu na Vidikovcu gde sam boravio tokom celog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno

Objavljeno:

Mahir Mulalić, pobednik ovogodišnje sezone takmičenja ''Zvezde Granda'' doživeo je malu neprijatnost na dan pobedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula meseca.

Mahir je, naime, nakon finala i usled mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao par dana u Beogradu iz kog je tek na dan koncerta krenuo za Gračanicu na ''doček''.

- Bio sam u hotelu na Vidikovcu gde sam boravio tokom celog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno - počeo je priču Mahir.

Mahir Mulalić
foto: Printscreen

- I dok sam sedeo ispred hotela jer je bilo lepo vreme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam poneo statuu - iskren je bio Mulalić, pa dodao da je najveći šok usledio kada su se vratili do hotela.

- Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel, a onda je čovek koji tu radi pitao: ''Ovo tražiš?'' - pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmehom na licu. Laknulo mi je kada sam video - ispričao je Mahir.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.