TAKIJA OSTAVILA DEVOJKA: On van sebe, ne zna šta ga je snašlo!
Foto: Espreso

AUU

TAKIJA OSTAVILA DEVOJKA: On van sebe, ne zna šta ga je snašlo!

Taki je na sve načine pokušao da dobije njen oprost, a izvor blizak ovog biznismenu otkrio nam je da se povukao u sebe

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih rijaliti roditelja Radomir Marinković poznatiji kao Taki, našao se u teškoj situaciji, kako prenosi izvor blizak njemu.

Naime, Taki je nedavno kupio skupoceni i papreno skupi prsten, za njegovu voljenu devojku iz Švedske, koju je planirao da veri, ukoliko mu ona oprosti sve grehe koje je počinio u prethodnom periodu. Taki je na sve načine pokušao da dobije njen oprost, a izvor blizak ovog biznismenu otkrio nam je da se povukao u sebe.

- Taki ne može da dođe sebi, ostao je i bez novca, i bez ljubavi, potpuno se povukao u sebe, pao u depresiju - započinje izjavu izvor blizak Takiju.

Prethodnih dana otkriveno je da je Maja Marinković, Takijeva ćerka imala navodno abortus, nakon ,,Zadruge 4", a da je nosila dete Marka Janjuševića Janjuša, inače njenog bivšeg dečka.

- Taki plače, tuguje za svojom bivšom devojkom, ona je odlučila da mu ne oprosti, ne može da pređe preko svega što se dešavalo ranije, pa je odlučila da raskine i da nastavi dalje. On joj kupio prsten, hteo je da ide u Švedsku, ipak je ona tamo prava zvezda, stvarno se trudio oko nje, ali džabe, sve je otišlo u propast, što kaže naš narod, ode mast u propast. Ne znam ni kako da ga oraspoložim, neće da izlazi, neće da se druži - govori prijatelj.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.