NAJTUŽNIJA PRINCEZA HITNO HOSPITALIZOVANA! Onesvestila se od teških komplikacija, lekari otkrili PRAVU ISTINU!
Foto: Profimedia

ŠOK

NAJTUŽNIJA PRINCEZA HITNO HOSPITALIZOVANA! Onesvestila se od teških komplikacija, lekari otkrili PRAVU ISTINU!

"Najtužnija princeza" hospitalizovana, doktori su otkrlili u kakvom je stanju.

Objavljeno: 16:50h

Princeza Šarlen od Monaka (43) hospitalizovana je u Južnoafričkoj Republici nakon što se onesvestila od komplikacija izazvanih infekcijom koju je dobila u maju. Pod pseudonimom je primljena u bolnicu u Durbanu i sada je u stabilnom stanju.

"Njeno veličanstvo, princeza Monako Šarlen, hitno je prebačena u bolnicu u srijedu kasno navečer nakon kolapsa uzrokovanog komplikacijama nakon teške infekcije uha, nosa i grla koju je pretrpjela u maju. Njen medicinski tim je pregledava, ali su potvrdili da je njeno stanje stabilna. “, potvrđeno je iz fondacije koja nosi njeno ime.

Šarlen je prošlog meseca operisana, a nakon nekoliko meseci videla je svog muža, princa Alberta i njihovu decu koja su bila sa njom tokom oporavka.

Podsetimo, Šarlen je bivša plivačica, a udala se za princa Alberta od Monaka 2011. godine. Strani mediji su nedavno ponovo počeli da pišu o svom mogućem razvodu budući da je princeza početkom godine bila u Monaku, ali princ tvrdi da jedva čeka da se vrati kući.

Prema navodima palate, Šarlen je otputovala u Južnu Afriku kako bi podigla svest o krivolovu nosoroga. "Tokom putovanja na afrički kontinent u okviru misije očuvanja divljih životinja, princeza Charlene je dobila infekciju uha, nosa i grla koja je sprečava da putuje dalje", saopštilo je tada palata.

Par nije ni proslavio desetu godišnjicu braka u julu zbog njenog odsustva, a iako se zvanično oporavljaju od operacije, princeza navodno traži kuću u Južnoj Africi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.