COBI RADI NA DUETU SA ANOM NIKOLIĆ?
Cobi, Foto: Damir Dervišagić

WOW

COBI RADI NA DUETU SA ANOM NIKOLIĆ?

Coby: Ana Nikolić je Ana Nikolić, treba da je pojurim za duet

Objavljeno:

Jedan od najtraženijih muzičkih producenata i repera, Slobodan Veljković Cobi, pred sinoćnji koncert na Music Week fest-u medijima je otkrio da je u pregovorima oko duetske pesme sa Anom Nikolić, čiju karijeru godinama poštuje i prati.

COBY
foto: Filip Plavčić

Nakon uspeha pesme „Odakle sam ja“ koju je snimio sa reperom Rimskim,Slobodan Veljković Cobi ne staje.

Očigledno mu nije dovoljno to što je numera ušla u trending na svetskim top listama pa hoće još više i još bolje. Alal mu vera.

Reper je sinoć na Music Week fest-u premijerno izveo novu pesmu „Septembar“, koja je od jutros postala jedna od najslušanijih na radio stanicama, a i po šerovima na društvenim mrežama sigurno je da će postati hit.

Pred nastup na ovoj manifestaciji na Ušču, Cobi je otkrio s kim je u pregovorima oko dueta, pa je istakao Anu Nikolić s kojom želi da ukrsti glasovne sposobnosti i umeće.

„Istražujem muziku. Imam duet sa Ivanom Kurtićem, na tome radim. Treba da se čujem sa Anom, da pojurimo to. Ne bih da otkrivam kako se zove pesma, nadam se da izlazi uskoro. Ali, ono, Ana je Ana“, rekao je Veljković i dodao da ne deli muziku.

Ana Nikolić
foto: Instagram printscreen

„Ne delim muziku na folk i ostalo, za mene je muzika muzika“, rekao je Cobi, koji je sinoćnim nastupom još jednom dokazao zašto ga mnogi vole.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.