EKSKLUZIVNO! FILIP CAR MUVAO SKANDALOZNU UČESNICU ZADRUGE: Slao joj nepristojne ponude, bio joj je ŠVALER?! FOTO
Foto: Youtube, Instagram

skandal

EKSKLUZIVNO! FILIP CAR MUVAO SKANDALOZNU UČESNICU ZADRUGE: Slao joj nepristojne ponude, bio joj je ŠVALER?! FOTO

Da li je na pomolu nova afera? Pogledajte prepiske i uverite se sami.

Objavljeno:
Ermin Biberović

Skandalozna starleta iz Slovenija i buduća učesnica Zadruge koja će se sutra useliti u Belu kuću, Deniz Dejm, ne prestaje da privlači veliku pažnju medija i javnosti, a po svemu sudeći i budućih rijaliti takmičara, tačnije Filipa Cara, prošlog i budućeg rijaliti igrača.

Inače, Filip Car je uplovio u tajnu romansu sa Majom Marinković, tako da mu neće biti svejedno kada sazna da je isplivala njegova afera i nepristojne ponude koje je slao intrigantnoj starleti.

Espreso.rs došao je u posed prepiske između Filipa Cara i Deniz Dejm, te i razotkrivanju da su se oni već videli i da joj je on slao prisne poruke, a ona mu je uzvraćala i video snimcima.

U prepiskama se vidi da su oni već par puta komunicirali, ali isto tako da su se čuli i putem video poziva.

Oni su sve vreme ugovarali susret sa primamljivim emotikonima, a u jednom trenutku ju je on pozvao kod sebe.

Filip Car i Deniz Dejm
foto: Privatna arhiva

- Šta radiš večeras? - upitala ga je Deniz

- Do 4 moram biti ovde u emisiji. - odgovorio joj je Filip Car.

Oni su se dogovorili da se vide oko 4 sata, verujemo da su noćni sati u pitanju, a Deniz mu je istakla da se nalazi sama i da ga očekuje, tako da ga je ispratila i sa poljupcem.

Deniz i Filip
foto: Privatna arhiva

- Filip je bio uporan u nameri da se vidi sa atraktivnom učesnicom, čak joj je slao i emotikone u znaku jezika koji asocira na lizanje.

Filip Car i Deniz Dejm
foto: Privatna arhiva

Sutradan joj je Filip ponovo poslao poruku u nadi da će se susresti konačno, ali su onda ipak odlučili da odlože i vide se sutra. Međutim, obavili su video poziv u trajanju od četiri minuta, a u jednom momentu ga je Deniz prozvala i "švalerom". Nešto što će mnoge iznenaditi je i njegovo pitanje " A gde je Taki legenda?", misleći na oca Maje Marinković.

Podsetimo, Deniz su takođe povezivali i sa Takijem Marinković, ali su oni demantovali navode i istakli da su u prijateljskim odnosima, a upravo ju je on juče dovezao u karantin.

- Hoćeš doć kod mene? - upitao ju je on.

- Ajmo, pokupi me švaleru. - napisala mu je ona, ali detalji o daljim radnjama ostali su nepoznati.

- Ajde sutra da te nazovem navečer. - naglasio joj je Filip

Iz tima buduće rijaliti učesnice su nam rekli da nisu sigurni da li su se njih dvoje na kraju i videli i da će se sve raščistiti u Zadruzi.

Mnogi očekuju reakciju Maje Marinković, kojoj sigurno neće biti svejedno kada sazna da joj je Filip radio iza leđa, budući da je ona poznata kao neko ko jako ljubomoriše i strogo čuva svoje partnere.

Nema sumnje da će Dejm pomutiti razum i ostalih muškarcima, obzirom da njena ekstravagantna i golišava izdanja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Deniz Dejm
foto: Ata images

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.