PRAVA SRPSKA MAJKA: Milica Todorović zapevala OLIMPIJCIMA, ori se nezvanična himna "Ti moje zlato"
Foto: Printsceen

opa

PRAVA SRPSKA MAJKA: Milica Todorović zapevala OLIMPIJCIMA, ori se nezvanična himna "Ti moje zlato"

Srpski sportisti su osvojili ukupno devet medalja na 32. Olimpijskim igrama, od kojih tri zlatne, jednu srebrnu i pet bronzanih

Objavljeno:

Nezvanična himna srpskih olimpijaca upravo završenih igara u Tokiju je pesma "Ti moje zlato" koju su u duetu otpevali Milica Todorović i MC Janko.

To je bio razlog da, osim naših sportista, na balkonu gradske Skupštine večeras bude i pevačica Milica Todorović koja je zapevala i našim osvajačima medalja, ali i svima onima koji su ih dočekali.

Srpski sportisti su osvojili ukupno devet medalja na 32. Olimpijskim igrama, od kojih tri zlatne, jednu srebrnu i pet bronzanih.

Milica Todorović
foto: Printsceen

Milica je osim hita "Ti moje zlato" otpevala i svoju drugu najpopularniju pesmu "Tri čaše" i raspevala prisutne građane kojih je trenutno nekoliko hiljada ispred Starog dvora.

Milica je pre nekoliko dana izjavila da joj se ispunio san:

- Čast mi je što su baš uz moju pesmu zlatni vaterpolisti proslavili titulu! Ako bude prilike i mogućnosti, rado bih sa svima njima proslavila titulu i zapevala "Ti moje zlato"! Bravo momci, vi ste ponos naš! - izjavila je Todorovićeva za Alo!.

Bonus video:

00:37

SRBIJA DOČEKALA HEROJE IZ TOKIJA! Šampioni izlaze pred navijače

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.