ŠTO BI REKLA LUNA ĐOGANI - 2.DEO: "I opet isto sve, sve se isto ponavlja!" Pomirili se Tara i Ša!
Foto: Printscreen

hit

ŠTO BI REKLA LUNA ĐOGANI - 2.DEO: "I opet isto sve, sve se isto ponavlja!" Pomirili se Tara i Ša!

Nekadašnji učesnici "Zadruge" su ponovo u dobrim odnosima, bar ako je sudeći po njegovom potezu na društvenim mrežama

Objavljeno:

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su juče ponovo bili raskinuli vezu, nakon žestokog sukoba i drame koju su priredili komšijama u zgradi, a sada su po svemu sudeći odlučili da se ipak pomire.

Nekadašnji učesnici "Zadruge" su ponovo u dobrim odnosima, bar ako je sudeći po njegovom potezu na društvenim mrežama.

Reper je, naime, poručio svima da zaprate novi Tarin profil na Instagramu, iznenadivši mnoge.

Reper je, podsetimo, sinoć vikao iz sveg glasa i iz stana se čula lomnjava, a njegova devojka je raščupana i uplakana sa kesama i ljubimcem pobegla iz zgrade.

- Dan pre njihove svađe Nenad je neku crnku uvodio u stan, Tara nije bila tu. Posle više pod pola sata su izašli iz stana zagrljeni i ušli su u auto. Nakon duže vremena Nenad se vratio sam, nakon 20 minuta je došla Tara, ali i ostatak društva, pa su svi bili zajedno, provodili se. E sutradan je nastao ozbiljan haos. Do večernjih časova sve je bilo u najboljem redu, ali posle toga vriska, lomljava, udaranje, ne može da se opiše. Toliko su vikali, orila se zgrada cela, zabrinula sam se - pričala je za "Blic" komšinica i dodala:

Ša
foto: Youtube

- Moja terasa gleda ka parking placu na koji Nenad parkira automobil, u jednom trenu sam izašla da vidim šta se dešava, čula sam da lupaju vratima od stana, pa sam pretpostavila da će neko da izađe. Sa terase sam videla Taru kako u jednoj ruci drži kese, a u drugoj tu kucu koju su zajedno kupili. Uplakana je pominjala raskid i otišla kod drugarice, a Nenad je u tom momentu bio na vratima i uz psovke i grozne uvrede joj sručio: “Nisam ti ja kao oni tvoji na koje si navikla”. Ona je jecala, bila je raščupana i očigledno da je do sukoba došlo, to je bila prava horor scena. Nakon toga se vratio u stan, a ona se vraćala nije.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso /Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.