ŠUŠKALO SE DA JE CECA BESNA NA GOCU ZBOG JEDNE IZJAVE: Sada se obe oglasile i ispričale pravu ISTINU!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

OPA

ŠUŠKALO SE DA JE CECA BESNA NA GOCU ZBOG JEDNE IZJAVE: Sada se obe oglasile i ispričale pravu ISTINU!

Bojana Rodić porodila se juče i na svet donela malog Zorana Šijana, što je proslavljeno sinoć u Surčinu

Objavljeno:

Spekulacije da Svetlana Ceca Ražnatović i Goca Božinovska nisu u dobrim odnosima, sve su glasnije. A sada se pojavila informacija da je Ražnatovićka ljuta na kolegincu zbog jedne izjave iz prošlosti.

Sve je počelo kada se Ceca nije pojavila na slavlju kod Goce, iako su njihovi sinovi oženjeni sestrama Rodić. Bojana Rodić porodila se juče i na svet donela malog Zorana Šijana, što je proslavljeno sinoć u Surčinu. I dok je njena rođena sestra, Bogdana, došla samo nakratko tokom dana, Veljko Ražnatović je sinoć svratio na slavlje i otišao posle 15 minuta.

Spekulacije o tome da su se Veljko i Mirko posvađali, danas su demantovane i izvor blizak njima otkrio je da Ražnatović ima povredu zbog koje je propustio i jedan boks meč, te nije mogao zbog toga ni na slavlju da ostane.

Goca Božinovska
foto: Printscreen

A sada su se pojavile priče i da su Ceca i Goca na "ratnoj nozi", te je do toga, navodno došlo zbog izjave koju je Božinovska dala 2016. godine, nadovezavši se na izjavu jende pevačice o tome da joj se "Se*e od Cecine dece":

- Prvi put u životu opravdavam to što je rekla da joj se s**e od Cecine dece. Doduše, nije pomenula moje dete, ali verujem da je i na njega mislila. Verujte mi, i Ceci se s**e od svega. Evo, ja u njeno ime govorim. Pustite decu na miru! Mi, njihove majke, u šou-biznisu smo, ali naša deca nisu- rekla je Goca u jednom intervjuu tada.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.