TROVALI SU ME NA BRODU! Potresna ispovest Olivere Katarine
Foto: Printscreen Youtube

STRAŠNO

TROVALI SU ME NA BRODU! Potresna ispovest Olivere Katarine

Olivera Katarina posle 42 godine otkrila strašnu priču s broda na kojem su je trovali!

Objavljeno:

Čuvena glumica i pevačica Olivera Katarina, otkrila je da su je pre 42 godine ustaše trovale na brodu kojim je plovila duž Crnogorskog primorja!

"Tog leta nakon razornog zemljotresa u Crnoj Gori plovila sam duž jadranske obale brodom koji je pristajao u raznim mestima gde sam održavala koncerte. Bila je to mini-turneja od sedam dana. Posadu na brodu su činili Hrvati. Nakon svakog obroka koji sam pojela nisam se osećala dobro i znala sam da mi nešto stavljaju u hranu. Shvatila sam da nešto nije u redu i da me ustaše truju! U tim trenucima sam bila preplašena, nisam znala šta da radim", rekla je Olivera i i otkrila da je pravi horor počeo kad joj je posada otkrila svoje podle namere.

Olivera Katarina
foto: Printscreen Youtube

"Sećam se da me je jedan od kuvara uhvatio za ruku, odvukao na pramac broda i rekao mi da su ulovili veliku zverku. Ta zverka sam bila ja! Istog momenta mi se sledila krv u žilama. Čak i sada mi je neprijatno da se sećam toga... Čim smo stigli u Herceg Novi, skočila sam sa broda i počela da bežim koliko me noge nose. Ostavila sam sve stvari, baš ništa nisam ponela! Jurilo me je nekoliko njih. Trčala sam kroz grad i sećam se da sam prolazila pored mnogo porušenih kuća od zemljotresa. Stigla sam do trga u centru grada i počela da vičem: "Upomoć, ubiće me ustaše!", rekla je Olivera i dodala da joj se u tom trenutku sreća osmehnula:

Olivera Katarina
foto: Dragan Kadić

"Spazili su me neki ljudi i odmah su me odveli u vojnu bolnicu u Herceg Novom. Provela sam tamo nekoliko sati. U međuvremenu su javili mom suprugu Miladinu Šakiću šta mi se dešava. On je odmah avionom iz Beograda došao u Crnu Goru i vratio me u Srbiju. Mnogima sam bila trn u oku. Sada kada sve to analiziram, shvatam da se na Srbiju tada gledalo popreko... Mrzeli su me jer sam Srpkinja, još i udata za političara koji je tada bio potpredsednik grada Beograda. Neko je hteo da prekine moju karijeru, bilo je to veoma teško vreme za mene...".

Bonus video:

00:13

OVAKO SE CECIN DEČKO PROVODIO NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Bogdan nikad veseliji, zapevao na sav glas pesmu OVE PEVAČICE!

(Espreso/ Informer HIT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.