OVAKO SU IZGLEDALE U PROŠLOM VEKU! One su danas POZNATE FACE, a jedna se posebno PROMENILA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

PREDIVNO

OVAKO SU IZGLEDALE U PROŠLOM VEKU! One su danas POZNATE FACE, a jedna se posebno PROMENILA! (FOTO)

U to vreme Irina je studirala Filološki fakultet.

Objavljeno:

Prebirajući po albumu sa starim fotografijama, Irina Vukotić našla je jednu sa dočeka Nove 1998. godine. „Ovako smo izgledale u prošlom veku“, napisala je u opisu slike koju je podelila sa pratiocima na „Instagramu“.

Iako je od tada prošlo podosta vremena, slobodno možemo da kažemo da se poznata voditeljka nije mnogo promenila. Plava kosa i šarmantan osmeh, čini se, oduvek su išli uz nju. Međutim, da nije tagovala drugaricu sa slike, teško da bismo je prepoznali. Istina, Lena Kovačević bila je lepa i kao devojčurak, ali malo ko bi je prepoznao sa tamnom kosom.

Irina Vukotić, Lena Kovačević
foto: Printscreen Instagram

‒ Lena i ja imamo običaj da razmenjujemo stare slike i evociramo uspomene ‒ otkriva Irina Vukotić za hellomagazin.rs.

- Konkretno ova nastala je na novogodišnjem dočeku, u popularnom „Sport kafeu“. Ja sam tada imala 22 godine, a Lena pet manje.

U to vreme Irina je studirala Filološki fakultet, a na pitanje kako je provodila slobodno vreme odgovara:

‒ Družile smo se sa muzičarima pa smo stalno išle na neke svirke. Omiljena mesta su nam bila u Zemunu. Lena bi ponekad i sama otpevala neku pesmu sa svog sjajnog repertoara, koji je u međuvremenu postao još bogatiji. Uvek je bilo uživanje slušati je.

‒ Zanimljivo je ‒ dodaje uz smeh ‒ kad god Lena gostuje kod mene u emisiji, ispriča kako smo se zajedno pele na binu i pevale u duetu. Dešava se i da me pohvali, što me uvek od srca nasmeje jer znam da katastrofalno pevam. Iskreno, ja se i ne sećam da sam „nastupala“, mada nije nemoguće. Izgleda da sam imala više hrabrosti nego talenta. (smeh)

Bonus video:

00:13

OVAKO SE CECIN DEČKO PROVODIO NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Bogdan nikad veseliji, zapevao na sav glas pesmu OVE PEVAČICE!

(Espreso/hellomagazin.rs.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.