SVE JE UŽASNO! LUKAS POPLJUVAO URAGANKE I POBEDNIKA EVROVIZIJE: Sto kila kose, lakovane čizme iz 90-ih!
Foto: printscreen

opa!

SVE JE UŽASNO! LUKAS POPLJUVAO URAGANKE I POBEDNIKA EVROVIZIJE: Sto kila kose, lakovane čizme iz 90-ih!

"Ove devojke nisu krive, stvarno."

Objavljeno:

Devojke iz grupe "Hurricane" zauzele su 15. mesto na ovogodišnjoj Evroviziji, a svoj sud o tome dao je folker Aca Lukas, kao i uvek - bez dlake na jeziku.

Nakon što je Jelena Karleuša opširno prokomentarisala nastup "Uraganki" ističući da su bile odlične, ali da je sve ostalo zakazalo, te da je pobedio harizmatični i energični Italijan koji je osvojio scenu i gledaoce, jer su "naše pesme od 3 dinara", evo šta o tome misli Lukas.

"Nije Evrovizija samo da se pošalje lepa pesma i neko ko lepo izgleda. I kad god smo poslali nekog na Evroviziju, mislili smo da će sam od sebe da pobedi i zato smo prošli ovako kao sada. Te devojke su napravile sve što su mogle. One. Jedina je bila ta energija koju su pokazale, sve ostalo je bilo loše. Ali to loše ne zavisi od njih. Italijani su ono što mi ne vidimo. Priča o drogama je bila posle pobede", rekao je Lukas u "Novom jutru" na televiziji Pink i nastavio.

Hurricane
foto: Profimedia

"Naši ljudi idu tamo turistički, očigledno da tamo nešto škripi. Mi smo imali uspeha s Marijom Šerifović, Željkom Joksimovićem, Bojanom Stamenović... U pitanju je menadžment, ono što ne vidimo."

"Ove devojke nisu krive, stvarno. Pesma je mogla da bude i bolja, a možda i nije. One su lepe devojke, ali obukli su ih tragično - nije do njih. Stavili su im sto kila kose na glavu - nije do njih. Koreografija - nije do njih. Stajling, lakovane čizme iz devedesetih - nije do njih. Sve je užasno", dodao je.

Lukas je rekao i da nije fan festivala, ali i da bi pod jednim uslovom otišao na Evroviziju.

Damijano David
foto: Printscreen

"Ako treba ja ću da odem, ali da odem s pravim ljudima i napravimo pravu priču. A ne da spavam tamo s ovima koji idu po hotelima i u šopinge...", poručio je Aca.

A o Italijanu Damijanu Davidu, koji je pobedio s grupom "Maneskin" i tome da li se drogirao, rekao je:

"Mislim da nije. Testirali su ih, je l'? Onda nije. Čovek je jednu ruku stavio ovde, drugu tamo, pomerao glavu...".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.