Imaće veliku manu oko koje će se Veljko i Seka sukobiti! Uradili smo natalnu kartu malog Jakova i nismo se iznenadili! (FOTO)
Foto: Profimedia, Dragan Kadić

Šta kažu zvezde?

Imaće veliku manu oko koje će se Veljko i Seka sukobiti! Uradili smo natalnu kartu malog Jakova i nismo se iznenadili! (FOTO)

Suđeno mu je da bude lep, pravi muškarac i veliki zavodnik mekanog srca... Ali, tu je i druga strana...
Objavljeno:

Astrolog nam otkriva i šta će biti njegove mane i poroci: I, ako malo razmislite, jasno je vam da će najveći "sukob" Seke i Veljka biti baš oko ove stvari!

- Biće mu izuzetno teško da odoli slatkišima, a sasvim je sigurno da će ih tata odobravati, a mama često negodovati pa čak i braniti. Jedno je sasvim sigurno, rođeno je jedno vredno i fino vaspitano dete koje će u dogledno vreme biti izuzetno posvećeno privatnom poslu i timskom radu.

Deca rođena iz velike želje i bezgranične ljubavi donose svojim roditeljima sreću, radost i veselje, kao i svima koji se budu našli u njegovom okruženju. Bog neka ga čuva, a zvezde neka mu namignu! - završila je Dragana Savić za portal Espreso.co.rs.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Ukoliko se sve ovo ispostavi kao tačno, Jakov će itekako puniti naslovne strane svih medija, a uspeće i da profitira od toga. Čestitamo Veljku i Seki, dobili ste pravog malog junaka!

(N.Atanacković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.