Imaće veliku manu oko koje će se Veljko i Seka sukobiti! Uradili smo natalnu kartu malog Jakova i nismo se iznenadili! (FOTO)
Foto: Profimedia, Dragan Kadić

Šta kažu zvezde?

Imaće veliku manu oko koje će se Veljko i Seka sukobiti! Uradili smo natalnu kartu malog Jakova i nismo se iznenadili! (FOTO)

Suđeno mu je da bude lep, pravi muškarac i veliki zavodnik mekanog srca... Ali, tu je i druga strana...
Objavljeno:

- Odlični aspekti u polju prijatelja garantuju sreću u izboru istih. Jakov će u svom ocu imati najboljeg prijatelja, saveznika i partnera i nije isključeno da će zajedno raditi na ostvarenju snova, planova i ciljeva - rekla je za portal Espresa astrolog Dragana Savić.

Veljko Piljikić obišao je svoju suprugu i novopečenu majku Seku Aleksić u privatnoj bolnici u kojoj se porodila

Kakva mrvica: Ovo je prva slika Sekinog sina Jakova! (FOTO)

foto: PREENTSCREEN, instagram

Jakov će imati lepe, snene oči i blag, topao pogled, fizički izgled koji odlikuje pravog muškarca i odevanje dostojno svakog prestižnog modnog magazina.

Trigon Marsa i Urana garantuje borben duh i fizičku snagu, kao i nepokolebljivost u ostvarenju onogo do čega mu bude stalo. Jedini nepovoljan aspekt se odnosi na nedostatak želje za boravkom u zatvorenom prostoru, tako da će imati snažnu potrebu za boravkom van kuće, što će njegovi roditelji Veljko i Seka , u to nema sumnje, svakako podržati.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Dragana nam je ispričala da je Jakov, kao što svi znamo dete rođeno iz velike želje i još veće ljubavi, pa će u dogledno vreme Jakov privlačiti i pažnju suprotnog pola. Biće veliki zavodnik, ali će se i lako zaljubljivati.

Uspeh u poslovnim poduhvatima je osiguran pozicijom Merkura i Severnog mesečevog čvora u polju karijere.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.