VANBRAČNI SIN TOZOVCA JECAO SAM NAD NJEGOVIM GROBOM RANO UJUTRO: Položio mu venac i OSTAVIO VAŽNU PORUKU! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

otkrivena istina!

VANBRAČNI SIN TOZOVCA JECAO SAM NAD NJEGOVIM GROBOM RANO UJUTRO: Položio mu venac i OSTAVIO VAŽNU PORUKU! (FOTO)

Emotivno je bilo u cik zore na Novom groblju u Beogradu.

Objavljeno:

Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i neverovatno liči na svog oca.

Kako se ekskluzivno saznaje, on je danas u sedam sati ujutru bio u Aleji zaslužnih građana kako bi se u miru oprostio od tate pošto nije bio na sahrani dan ranije. Emotivno je bilo u cik zore na Novom groblju u Beogradu. Naslednik, koga je Živković zakonski priznao, proveo je pola sata u opraštanju od oca. Svetozar nije zadržavao suze. Venac koji je doneo pevačev sin završio je na čelu groba, odmah pored venca koji je poslao Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Predrag Živković Tozovac
foto: Zorana Jevtić

Mnoge priče u javnosti izazvala je činjenica da Tozovčev naslednik nije bio na sahrani, a izvor okriva prave razloge za takvu njegovu odluku.

- Iz ličnog uverenja Svetozar nije želeo da dođe na sahranu. Želim pošteno da vam kažem, njemu nije mesto u zadnjem redu na sahrani, već u prvom. A pošto već nije mogao da bude tamo gde bi trebalo, onda je sačekao jutro i otišao na grob kako bi se oprostio od tate - govori sagovornik, odlično upućen u celu situaciju.

On tvrdi da priče da Svetozar i Tozovac nisu bili u dobrim odnosima ne odgovaraju istini.

- Bili su u kontaktu, naravno. Čuli su se neposredno pred smrt. Glupo je pričati uopšte o tome. Sve ostale stvari koje neko kaže na tu temu su zlonamerne i neistinite - zaključuje naš izvor. Inače, Tozovac je sinu dao ime po svom ocu. On ima još jednog vanbračnog sina, koji živi u Americi. Pevač je samo jednom u životu, pre devet godina, njih pomenuo u javnosti. - Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine - rekao je tada Živković.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.