ULEPŠAVALA JE SVETSKE NASLOVNICE, A SADA SE POTPUNO POVLAČI: Ništa više neće biti isto, ODJEDNOM SE SVE PREOKRENULO
Foto: Instagram

šok!

ULEPŠAVALA JE SVETSKE NASLOVNICE, A SADA SE POTPUNO POVLAČI: Ništa više neće biti isto, ODJEDNOM SE SVE PREOKRENULO

Mnoge je njena objava rastužila!

Objavljeno:

Nekadašnje lice svjetskih naslovnica, bivša manekenka, a danas frizerka Kristina Šalinović i njen dugogodišnji partner tato majstor Enriko Migliorati čekaju prvo dete. Srećnu vest o prinovi 31-godišnja Makaranka s milanskom adresom objavila je na svom Instagram profilu, što i ne čudi jer par već dalje priželjkuje dete.

"Zdravo, čoveče! Čekali smo te jako dugo i jedva čekamo da te upoznamo. Dugo sam odlagala ovaj post jer ne znam šta da napišem ... i onda sam shvatila da ne moram ništa da pišem! Želeli smo da to ostane naša tajna ... Dakle, dragi moji klijenti, ovo je kraj. Ovde sam da vas obavestim da je našem druženju došao kraj, bar narednih godinu dana ili više ... Odmoriću se od kose i od svega što ona nosi ... Ako vam je potrebna preporuka za novog frizera, slobodno me kontaktirajte i ja ću vam pomoći u vašoj potrazi. bilo je pravo zadovoljstvo biti vaš frizer! Do sledećeg puta “, najavila je svojim pratiocima na Instagramu Kristina fotografijom i video snimkom na kojem se vidi kako trudnički stomak srećno pokazuje.

Inače, nakon šest godina veze, Kristina se u februaru zaručila za Miglioratija. Njihovu ljubav nije dotukla ni izolacija zbog korone, koju su vrlo dobro osetili u Italiji, gde žive.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.