BAJICA JE SEDEO U KAFIĆU I PRIČAO O NJENOJ INTIMI: Hvalisavac je hteo da me osvoji, ali je dobio PEDALU!
Foto: Marko Srećković, Ilustracija/Espreso.co.rs

milica opasnica

BAJICA JE SEDEO U KAFIĆU I PRIČAO O NJENOJ INTIMI: Hvalisavac je hteo da me osvoji, ali je dobio PEDALU!

Devojke vrlo često poklone poverenje pogrešnom tipu, a onda on to prokocka i ode u kafanu...

Objavljeno: 20:29h
Milica Stanimirović

Ponovo sam sedela u jednom kafiću. To je bilo u periodu pre nego što su ih zatvorili, baš kad se najlepše uživalo uz kaficu. Društvo je bilo veliko, mešovitno. Pored mog društva, bili su tu i meni neki nepoznati likovi. Jedan od njih, po izgledu bih rekla da je bajica, počeo je priču o tome kako je baš prošlo veče bio sa jednom zgodnom devojkom. Sve je ok, priča ko priča, voli čovek da se pohvali, nisam tome pridavala neki značaj. A i gde ćeš čuti Srbina da najviše baroniše - pa u kafani. U jednom trenutku sam se trgla kada sam shvatila da počinje sve više da govori o njihovoj intimi.

Od toga kakva je kad se skine, šta su sve radili, kako, gde... Zamantalo mi se u glavi. Da li je realno da lik po prvi put sedi sa nekim nepoznatim ljudima i otkriva takve stvari? Uostalom, koga zanima? Mene ne.

Sve to me je dobro zamislilo. Koliko uopšte treba da imam poverenja u svog partnera tj. da li uopšte i mogu da imam? Zamisli pronađem super dečka, sve je bajno i divno, a onda čujem da je po kafani pričao kakva sam u krevetu. Pa bilo bi mu poslednji put.

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Ta devojka mu je poklonila svoje poverenje, uživali su zajedno, a on je onda došao u grad i ispričao sve što je mogao, od toga kako je ona građena, kakva je u krevetu, do toga ko je ona i odakle je, ko joj je praded i gde radi. Bukvalno.

Ovo nije prvi put da sam čula da se muškarci hvale svojim se*sualnim podvizima, mada sam čula to isto i od žena. Dosta je ređe, ali imamo primere. Jedna, nazvaćemo je gospođa, u jednom butiku je govorila o umeću svog dečka. Odmah ću vam reći da nije bila zadovoljna, a prodavačica ju je slušala u šoku. Kada je izašla, prodavačica se prekrstila.

Muškarci će dati sve od sebe da impresioniraju ženu koja im se dopadne i ostave dobar utisak, a skloni su i da preteruju u tome. Šarmantni i harizmatični muškarac može privući i osvojiti gomilu žena, a takvih i nema baš mnogo. Ne kažem da je privlačenje žena lak zadatak, ali sam sasvim sigurna da muškarci znaju da pogreše i to na glupostima. Kao što je npr. ova, da bajica priča o intimnim stvarima, u punom kafiću, pred dosta žena. Nisam sigurna da bi ijedna bila sa njim kada je čula šta iznosi. Izneo je toliko vulgarne stvari, da vam neću pružiti to zadovoljstvo i napisati u kolumni sve pikanterije, jednostavno je ponižavajuće.

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Mnogi muškarci počnu da se hvale svojim bivšim devojkama i misle da na taj način pričaju ženama šta žele da čuju. Zapravo odbijaju i stavljaju na spisak nepoželjnih osoba, jer iskreno ja ne znam nijednu ženu da je rekla da obožava ženskaroše. Kad god bi mi se neko hvalio velikim brojem partnerki, uvek sam otpisala takve osobe, znala sam da ću mu biti još jedna recka, a i ako priča meni o njima u tom trenutku, sutra će isto tako nekoj drugoj da priča o meni.

Nesigurnost je osobina koja odbija žene, u to sam 100% sigurna. Samouveren muškarac je uvek se*si. Samopouzdanje je ključna osobina koju mora da poseduje kada upoznaje lepšu polovinu. Veoma je privlačno kada muškarac govori jasno, glasno i sigurno. Ali tu imamo i mač sa dve oštrice. Ukoliko on govori previše, ukoliko se nenormlno hvali kako sobom tako i bivšim partnerkama, rizikuje da ga devojka odbije. Meni nije potreban hvalisavac, već jak muškarac koji zna šta želi.

Da se razumemo, malo misterioznosti je uvek dobro. Muškarac, ali i žena treba da lagano skidaju jedan po jedan sloj i otkrivaju svoju ličnost, intimne detalje... Intimni detalji su ono što sve nas čini jedistvenim, ali nikada ne treba žuriti sa otkrivanjem istih. Kada upoznajete nekoga novog, važno je da ih malo po malo upućujete u svoj život i delite privatne stvari, a ne odmah da mu/joj ispucaš listu svojih bivših ljubavi, njihove se*sualne navike i brojeve telefona.

Dok sam slušala onog tipa mislila sam o tome kako je ozbiljno ušao u sve to, kao da radi popis stanovništva. Dotakao se i bivših devojaka, njihovih adresa, navika, čak je i objašnjavao koja je čija ćerka. Mislim se stvarno, verujem ti druže da si šmele, ne moraš više da se dokazuješ. Smaraš me.

Kako godine prolaze stekla sam utisak da su muškarci veliki hvalisavci. Hvale se novcem, devojkama, poslom, iskustvima... Sve ovo mi ostavlja prostora za jedno kratko i jasno pitanje. Kada bi muškarci imali menstruaciju, da li bi se hvalili veličinom tampona?

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.