VOLEO JE VIŠE AUTO OD MENE: Žene, manje gledajte u luksuzne automobile, OBRATITE PAŽNJU NA VOZAČE!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, privtna arhiva

milica opasnica

VOLEO JE VIŠE AUTO OD MENE: Žene, manje gledajte u luksuzne automobile, OBRATITE PAŽNJU NA VOZAČE!

Jasno je da živimo u svetu u kom je najbitnije ono materijalno, pa su baš zato i muškarci danas više nego ikad ubeđeni u to da žene zaista padaju na skupa i dobra kola. Ali da li je to istina ili pak samo mit?

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Dobro veče svima, kako ste mi? Evo, ja sam dobro. Mada znam i za bolje dane. Jutros sam se vozikala po gradu, baš mi je prijalo da pustim mozak na ispašu. Ali, nisam dugo uživala u nirvani. Vidim ispred sebe ogromnu kolonu, ili se neko ugasio na sred puta ili je sudar. Ovo drugo je bilo u pitanju, sva sreća, lakši sudar. Žena u dobrom džipu je udarila lika ispred sebe, kao što već rekoh nije ništa strašno, ali smo osuđeni da čekamo u koloni dok ne dođe policija jer je ulica jednosmerna i baš uska. Sve je prolazilo bez tenzije dok nije došao njen dečko/verenik/muž… šta god da joj je. On počinje da se dere na nju, obilazi oko automobila, psuje joj sve živo… i govori “bolje da su tebe pokupili dok si išla pešaka, nego što si moj auto čuknula”.

Hmm, dobro, ovaj čovek nije baš kako treba. Razumem donekle bes zbog kvara čija će popravka biti 100 evra, ali ne razumem toliku vezanosta za autombil, a ne za voljenu osobu. Nije je pitao ni da li je povređena, da li je ok… samo je gledao štetu na automobilu koja je bila minimalna. Poručio joj je da ne zna da vozi i da je ovo poslednji put da je uzela njegov automobile.

Čula sam i jednog tipa u prolazu koji je dobacio “ova zna da juri muškarca sa džipom, a ne zna ni kola da vozi kako treba”. Malo mi je bilo gadno, ali sam iskulirala. Za sad.

Jasno je da živimo u svetu u kom je najbitnije ono materijalno, pa su baš zato i muškarci danas više nego ikad ubeđeni u to da žene zaista padaju na skupa i dobra kola. Ali da li je to istina ili pak samo mit?

Dobar i skup automobil je luksuz koji može da iznese samo muškarac određenog statusa i doba. Takav muškarac želi da pošalje poruku - jak sam, sposoban sam i mnogo sam radio da bih mogao da kupim ovakav automobil. Međutim, kad u luksuznom automobilu vidite dečka od 19 godina, on neminovno šalje drugačiju poruku, mamin i tatin sin, dobio za punoletstvo ili je uzeo krišom kola.

Sigurna sam u to da svaka žena voli da vidi lepog muškarca u dobrim kolima. Da li mislim da je dobar automobil najbitniji za vezu? Naravno da ne. Da li je uopšte bitan za uspešnu vezu? NARAVNO DA NE.

Devojke koje se lože na lovu, često se prvo “zalepe” za automobil. Njima bih imala da poručim sledeće: Ako neko vozi skupocen auto, to ne znači da je njegov i da taj mušakrac ima para, već može značiti da taj neko ima bogatog oca ili prijatelja. Isto tako može značiti da je neviđeni škrtica i da od njega nećete dobiti ništa sem par šamara, ako je raspoložen dobro tog dana.

Verujem da će vam u dobrom automobilu biti baš lepo u početku, ali vremenom ga nećete više primećivati. Tada ćete početi da gledate u vozača. Ako vozač nije kako treba, džabe mu sav vozni park koji ima.

Nakon ovog “čukanja” i kolone od par metara, kvrcnulo mi je u glavi da napravim jednu anketu. Anketu o ženama koje su vozači, kao i muškarcima koji vole svoje automobile. Verujte mi na reč, odgovori su bili fantastični, a ja ću ih, naravno, podeliti sa vama.

ŽENE SU LOŠI VOZAČI?

Milica opasnica
foto: Privatna arhiva

To da su žene loši vozači je već slobodno možemo reći ukorenjen stereotip. Problemi oko parkiranja, prespora vožnja, ne snalaženje u gužvi, izražen strah...Sve to vezuje ženu i automobil, bar tako muškarci tvrde. Mislim da je to velika glupost. Stvar je samo u tome da žene voze dosta sporje i pažljivije, dok su muškarci ti koji se lože na brzu i oštru vožnju. Kod oba pola možemo videti i dobre i loše vozače, dakle ovo je glupavi stereotip, a i po mojoj anketi možemo videti da se mnogi ne slažu sa tim da su žene loši vozači.

ŽENAMA NIJE BITNA MARKA AUTOMOBILA?

Milica opasnica
foto: Privatna arhiva

Boga mi, ovde je bilo gusto, moram priznati. Ne bih ovo mnogo komentarisala, misliće neko da baš mrzim sponzoruše.

AUTOMOBIL IZ SNOVA ILI VEZA IZ SNOVA?

Milica opasnica
foto: Privatna arhiva

U početku je vodilo AUTOMOBIL IZ SNOVA i baš sam se potresla zbog toga. Da li je moguće da je neko srećniji u automobilu nego pored voljene osobe? Sva sreća pa je pobedila ova druga strana inače bih bila baš duboko razočarana u ljudski rod. Ovi što su glasali za automobil verujem da nikada nisu osetili pravu ljubav, a to im od sveg srca želim.

MUŠKARCI VIŠE VOLE AUTOMOBIL OD ŽENE?

Milica opasnica
foto: Privatna arhiva

Ovo je sasvim jasno budući da sam prisustvovala onom udesu gde zamalo žena nije popila batine zbog par ogrebotina. Ali mi i dalje nije jasno zbog čega je to tako? Šta automobil nudi, a žena ne? Hoće li vam automobil rešiti problem, biti uz vas i u dobru i u zlu? U bolesti i bedi? Roditi vam naslednike i pružiti podršku? Ne verujem baš...

VOLITE DA VIDITE ŽENU U DOBRIM KOLIMA?

Milica opasnica
foto: Privatna arhiva

Kao što već rekoh... Svaka žena voli da vidi muškarca u dobrim kolima isto kao što i žena uvek kupi poglede ako vozi dobar automobil. Ja sam uvek volela da vidim lepu devojku u dobrim kolima, oduvek mi je to izgledalo moćno. I nije bitno da li je to auto od njenog tate ili dečka, da li je dobila od spoznora ili je jednostavno kupila jer je VELIKI BAJA, ali za oko - uvek dobro izgleda!

Ljudi prosto žele da osete luksuz, makar i na kratko i da imaju nešto što bi pamtili. Žene koje razmišljaju o udaji, svakako uzimaju u obzir materijalno stanje budućeg muža. Luksuzni auto često ukazuje na to da je taj muškarac finansijski dobro potkovan. Nažalost, skupa kola ne mogu da ukažu na to koliko će neko biti dobar i posvećen muž i otac, tako da se brakovi razvode uprkos zavidnom voznom parku - dakle, žene, GLEDAJTE MALO VIŠE VOZAČA.

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.