CELA HRVATSKA JE OSUDILA IZBOROM DETETOVOG IMENA: Uništila mu je detinjstvo, ONA SE ODMAH OGLASILA!
Foto: Printscreen/ Instagram/ majasuput

šok!

CELA HRVATSKA JE OSUDILA IZBOROM DETETOVOG IMENA: Uništila mu je detinjstvo, ONA SE ODMAH OGLASILA!

Ona je objasnila značenje ove kratke reči i dodatno zbunila sve.

Objavljeno: 09:45h

Hrvatska pevačica Maja Šuput nedavno se porodila, a na svet je donela zdravog dečaka. Ona je nedavno otkrila i kakvo ime je nadenula svom prvom detetu, a reakcije javnosti su prilično burne.

Naime, Maja i njen suprug Nenad Tatarinov rešili su da sina nazovu Bloom, a atraktivna plavuša je i pre porođaja najavljivala da će dete nositi strano ime koje nema niko.

Svoje odluke se zaista i pridržala, te je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila prve fotografije svog mališana, usput otkrivši i kakvo ime mu je nadenula.

Maja Šuput
foto: Instagram

"Bok ekipa, konačno da se i ja javim... Nakon što ste mesecima, hteli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i hteo bih se zahvaliti svima na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj energiji, prekrasnim rečima i dobrodošlici", napisala je pjevačica uz fotografije sina.

Maja je dobila puno predivnih komentara u vezi odabira imena za sina, ali bilo je i na desetine onih koji su se imenu iščuđavali i tvrdili da je detetu "uništila detinjstvo". Takođe, mnoge je zanimalo samo značenje imena Bloom, a poznata 41-godišnjakinja odgonetnula je i ovu misteriju.

Ona je istakla da reč bloom prema Kembridž rečniku označava zdravlje i energiju, a pozvala se i na stranicu Names.org u kojoj navode da ovo ime znači i "zlatno srce" i "zmajev plamen".

Naglasila je i da reč bloom označava cveće, ali i čelik. Šta vi mislite o ovom neobičnom imenu?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.