VESNA RIVAS EKSKLUZIVNO OTKRIVA TAJNU ZADRUGARA: Fran ima patnju zbog roditelja, on je u strahu da ne bude povređen
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVENO!

VESNA RIVAS EKSKLUZIVNO OTKRIVA TAJNU ZADRUGARA: Fran ima patnju zbog roditelja, on je u strahu da ne bude povređen

Evo šta su karte i zvezde pokazale.

Objavljeno: 11:46h

Rijaliti zvezda i astrolog Vesna Rivas ekskluzivno za portal Espreso je analizirala najintrigantnijeg učesnika rijalitija "Zadruga" Frana Pujasa.

Vesna Rivas
foto: Instagram

– Sunce mu je u Škorpiji, Mesec u Blizancima, Merkur u Strelcu, Venera i Mars u Jarcu, Jupiter u Vodoliji, Saturn u Ovnu... Ma, čudo je mali. Rodni kod mu je 828, a lični broj devet - navela je Vesna na početku našeg razgovora.

– Imam viziju i ideju za Franovu budućnost. On ima specifičnu lepotu i sceničnost i neverovatnu harizmu za modnu pistu. I to za Filipa Plejna. Vidim ga kao broj jedan njegovih modela. Fran je rođena zvezda za njega. Željko Mitrović bi tu trebalo da utiče jer je dosta dobar sa Filipom i da Frana dobro proda. Franu vidim uspeh u toj manekenskoj karijeri, ali samo kod Filipa Plejna. I to na keca. Fran je najupečatljiviji lik u ovoj sezoni "Zadruge" i tek mu sledi karijera po izlasku. Samo da bude pametan i pravac kod Filipa Plejna. Pujas ima umetnički i kreativni duh, dar za glumu, ljubav ka sceni i potrebu da bude zabavljač.

fran pujas
foto: RTV Pink printscreen

Vesna se potom osvrnula na zdravstvene probleme koji bi Frana mogli da snađu u slučaju da ne promeni neke navike.

– Mora da pazi na ishranu i na poroke, jer preterivanje može da mu napravi problem sa jetrom, krvi i uopšte cirkulacijom.

Gledaoci često komentarišu da se konkretno u slučaju odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša Fran pokazao kao prijatelj, dok s druge strane mnogo je onih koji smatraju da Ša njemu nije iskreni prijatelj. Pitali smo Vesnu kako ona gleda na to i zašto Fran ima tu potrebu da održava prijateljstva, pa i ljubavne veze, čak i kada je svima jasno da ti odnosi nisu zdravi i da u tim odnosima samo je Fran taj koji ima iskrene emocije.

– To je zbog nesigurnosti koju on ima. Venera u Jarcu. Traži oslonac i sigurnost, iz straha da ne bude povređen. Pristajaće na sve, pa i da se veže za starije, iskusnije, da se oženi zbog para ili statusa, samo da ne pati, da ne bude sam ili nezbrinut. Venera u Jarcu je čudo. Ali Fran kada se veže, onda je lojalan. Jer on teži tim tradicionalnim ljubavima - i u dobru i u zlu. Što se tiče posla, napraviće on karijeru, ali u okviru nekog tima. Fran nema energiju samostalnosti.

Pujas ima čestu potrebu da zagrli nekog iz "Zadruge". Da li to njegovo ponašanje pokazuje da njemu nedostaje ljubavi?

– Fran ima patnju kroz roditelje. Tačnije kroz oca. Kao da ga nema. Razvod njegovih roditelja su uticali na njegova. Ima patnju za porodicom. To je dvojka na sredini koda. On je veliki emotivac.

(Espreso/M.Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.