INTERNET SE USIJAO ZBOG TRANSFORMACIJE ĆERKE POKOJNOG DINA DVORNIKA: Imala je višak kilograma, A SADA DA JE VIDITE!
Foto: Printscreen Instagram

vidljiva velika promena!

INTERNET SE USIJAO ZBOG TRANSFORMACIJE ĆERKE POKOJNOG DINA DVORNIKA: Imala je višak kilograma, A SADA DA JE VIDITE!

Potpuno se tranformisala!

Objavljeno: 11:00h

Hrvatska blogerka i pevačica Ela Dvornik, ćerka pokojnog Dina Dvornika dugo se borila sa viškom kilograma, a sada je sve iznenadila novom tranbsformacijom.

Naime, Ela se navodno podvrgla tretmanu zamrzavanja sala na stomaku, a na Instagramu je podelila fotografiju na kojoj je se vidi ravan stomak, te se jasno vidi koliko je smršala.

- Otišlo je sve što me je mučilo nakon druge trudnoće - napisala je ushićeno Ela na Instagram storiju.

Ela Dvornik
foto: Instagram

Podsetimo, ovo nije prvi put da se poznata bogerka podvrgla nekom operativnom zahvatu. Tačnije, ona je 2019. godine korigovala nos zbog male grbe, kako je navela tada. Ela se tada oglasila da je bila prezadovoljna svojim novim nosem, pa je kao po običaju iskoristila priliku da i svojim pratiocima na Instagramu to prenese. Međutim, pošto je malo ko primećivao promenu i da je imao neku manu na prethodnim fotografijama, ćerka legendarnog muzičara je tada pokazala sliku "pre i posle" operacije.

- Ja sam se u svom životu uspela dobiti s tim problemom i nesigurnošću. Dakle imam i muža i dete i karijera mi ide super. Znači moj nedostatak nije uticao na to ni malo, nije mi apsolutno nikako pogoršao moju životnu situaciju. Isključivo sam ovo napravila zbog sebe - pričala je pevačica tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.