OVA BOMBA JE NEKADA BILA MUŠKARAC, A SADA PALI SVOJIM GIGANTSKIM ATRIBUTIMA: Bio je ljudski Ken, a sada BARBIKA!
Foto: Profimedia

šok!

OVA BOMBA JE NEKADA BILA MUŠKARAC, A SADA PALI SVOJIM GIGANTSKIM ATRIBUTIMA: Bio je ljudski Ken, a sada BARBIKA!

Ponosan je na to kako sada izgleda pa neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje obline

Objavljeno: 11:21h

Alves je ponosan na svoju transformaciju. Obično se oblači u uske haljine sa dubokim dekolteom kako bi pokazao obline.

1 / 7 Foto: Profimedia

Brazilac Rodrigo Alves (37) proslavio se kao 'ljudski Ken'. Jednom je prilikom priznao kako je bio odlično plaćen samo da bude u toj ulozi. Zbog toga je prošao brojne operacije. Ali,nije bio srećan. Želja mu je bila da postane žena, što mu se i ostvarilo. S operacijama je išao do te mere da je postao "Barbie" Nedavno je promenio ime u Džesika.

Rodrigo Alves
foto: Profimedia

Ponosan je na to kako sada izgleda pa neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje obline. Obično obuče pripijenu haljinu s dubokim dekolteom. Sada je iznenadio fotografijom u kupaćem kostimu. Obukao je jednodelni kupaći koji mu je istakao grudi i pozirao uz bazen.

1 / 5 Foto: Profimedia

Alves živa u onom što jeste.Izgleda da mu je ostala još jedna neostvarena želja. Hteo bi da ima dete i da se ostvari kao majka.

Pokušavao je da se snađe u muškom telu, kao muškarac, ali to ga je činilo jako nesrećnim i depresivnim. Brazilac je imao više od 70 plastičnih operacija, ali ne krije sreću što mu se napokon ostvario san da postane žena.

- Trebalo bi mi još dve ili tri operacije kako bih završio svoju transformaciju. Kasnije, kunem se, prestajem s plastičnim operacijama - odlučan je Alves.

1 / 4 Foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.