VELIKO PRIZNANJE ERE OJDANIĆA! PEVAČ VEĆ DUGO KORISTI APLIKACIJU ZA UPOZNAVANJE: U kontaktu je sa mnogim damama
Era Ojdanić, Foto: Youtube

hit!

VELIKO PRIZNANJE ERE OJDANIĆA! PEVAČ VEĆ DUGO KORISTI APLIKACIJU ZA UPOZNAVANJE: U kontaktu je sa mnogim damama

Iako je u kontaktu sa mnogim damama, pevač ističe da se ni sa jednom ženom još uvijek nije upoznao uživo

Objavljeno:

Pevač Era Ojdanić priznao je da tokom pandemije koronavirusa imao kontakt sa nežnijim polom, isključivo putem aplikacija za upoznavanje.

Era koristi stranu aplikaciju, a objasnio je i kako ona funkcioniše. Iako je u kontaktu sa mnogim damama, pevač ističe da se ni sa jednom ženom još uvek nije upoznao uživo.

Era Ojdanić
foto: Youtube

- Ima jedna aplikacija, mislim da su to smislili Danci. Moraš da popuniš sve svoje podatke, ako želiš sa nekim da se vidiš, da ne bi došlo do zlostavljanja i slično. Potrebno je da popuniš sve: ime, prezime, matični broj… U aplikaciji piše: "Pristajem da budem sa time i time, neću odgovarati pred sudom, da ću voditi ljubav…" - rekao je Era.

- Ja se ne upoznajem, ako bi neka htela slučajno da dođe, bez potpisa, bato, ni kafa. Ja pratim medije i kod nas i u svetu, kriza je velika, koriste žene i svaki trenutak ne bi li došli do kinte. Nisam nijednoj odobrio još da potpiše. Ako budem odlučio, reći ću joj, popuni podatke, pa dođi - ističe Era.

Pevač je istakao da su žene na aplikacijama koje on koristi uglavnom razvedene i da hvale njegov izgled.

- To su žene uglavnom srednjih godina i mnogo ih je razvedenih. Kažu mi da izgledam kao dečko od 35, 40 godina - završio je on u emisiji Grand Magazin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.