PORODICA GUČI U KLUPKU SMRTI: Naručila je ubistvo svog muža, a danas uživa u njegovim milionima na SLOBODI!
Foto: Printscreen

au

PORODICA GUČI U KLUPKU SMRTI: Naručila je ubistvo svog muža, a danas uživa u njegovim milionima na SLOBODI!

U filmu će biti ekranizovan jedan od najvećih skandala u svetu mode, misterija koja je godinama intrigirala Italiju i na kraju izvukla "prljav veš" porodice Guči

Objavljeno:

Patricija Ređiani puštena je na slobodu zbog dobrog vladanja 2016. godine, tačno 18 godina nakon što je zatvorena, a i danas tvrdi da nije imala veze s Mauricijevim ubistvom

Svet s nestrpljenjem iščekuje film o porodici Guči (Gucci), koji režira Ridli Skot (Ridley Scott), a naslovne uloge glume Lejdi Gaga (Lady) i Adam Drajver (Driver). Gaga će u filmu upravo glumiti Patricija Ređiani (Patrizia Reggiani), koja je odslužila 18 godina za Mauricijevo ubistvo. Osim Drajvera, u glumačkoj ekipi bit će i Al Paćino (Pacino), Džeremi Ajrons (Jeremy Irons), Džared Leto (Jared).

U filmu će biti ekranizovan jedan od najvećih skandala u svetu mode, misterija koja je godinama intrigirala Italiju i na kraju izvukla "prljav veš" porodice Guči.

Tokom 1983. godine na scenu stupa Mauricio Guči, kome je novac bio jedini pokretač, pa je tako 1988. prodao polovinu svojih dionica arapskoj kompaniji „Investcorp“. Novac je potrošio za manje od tri godine, a uz stalne intrige, svađe i spletke s ostalim članovima porodice, bio je primoran prodati i ostatak svog dela u kući Guči za gotovo 170 miliona dolara.

Guči
foto: Printscreen

Ostao je na čelu kompanije do svoje smrti 27. marta 1995. i bio je poslednji član čuvene porodice koji je vodio ovu modnu kuću. Mauricio je, kao student u Milanu, upoznao svoju buduću ženu. Patricija Ređiani (Patrizia Reggiani) je bila ćerka konobarice. Ubrzo je osvojila Maurcija i uživala u slavi i novcu, a za njega se i udala, uprkos protivljenju porodice Guči.

Za nju je to bio ultimativni udarac i nije željela dozvoliti da neko drugi završi s novcem koji je smatrala svojim. Policiji je trebalo dve godine da dokaže da je ona naručila ubistvo bivšeg muža, koji je stradao na ulazu u sedište modne kuće „Gucci“ u Milanu 27. marta 1995. godine. Navodno, ona nije imala ništa s tim, već je sve bilo delo njene prijateljice i vidovnjakinje.

(Espreso / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.