DIVLJAJU U KREVETU!Američka glumica i njen muž (84) stalno imaju odnose:Starac je MAŠINA zbog specijalne INJEKCIJE!
Suzan Somers, Foto: Instagram printscreen

opa!

DIVLJAJU U KREVETU!Američka glumica i njen muž (84) stalno imaju odnose:Starac je MAŠINA zbog specijalne INJEKCIJE!

Zvijezda serije ‘Korak po korak‘ kaže kako Alan (84) injekcijama povećava svoj libido

Objavljeno: 16:30h

Američka glumica Suzan Somers (74) i kanadski producent i televizijski voditelj Alan Hamel (84) u braku su od 1977. godine, a njihova strast, čini se, nije nimalo izgubila na intenzitetu. Zvezda humoristične serije "Korak po korak" nedavno se u epizodi podcasta "Heather Dubrow's World" pohvalila njihovim bogatim seksualnim životom.

- Hormoni nam divljaju, jako često imamo odnose! Mnogi misle da ljudima u našim godinama više nije do toga, ali mi smo itekako aktivni! Možda će vam ovo biti i previše informacija, ali evo, sad je tek podne, a mi smo se spavali već tri puta! Alan je nezasitan - probudi se u 4.30 i spreman je za 'divljanje'! U šali ga znam pitati 'Pa zar ne možeš pričekati da barem sunce izađe' - ispričala je Suzanne.

Glumica je još 2019. otkrila kako njen suprug uzima injekcije peptida PT-141 na bazi melanokortina kako bi povećao svoj libido.

- Reč je o stimulansu koji deluje na vaš mozak, injekcije mogu da koriste i žene i muškarci, sjajna stvar! Muškarci su pre toga imali i Viagru, ali ovo ipak nije pravi lek, zato ga i volim - rekla je Somers.

Glumici je ovo drugi brak - za Brusa Somersa udala se 1965. u periodu kada je imala 19 godina i s njim je dobila sina Bruca Jr. Par se razveo 1968. Alan je takođe bio 19-godišnjak kad se prvi put oženio s Marilin s kojom ima sina Stepena i ćerku Lesli.

- U početku nam je bilo teško. Puno smo se svađali u prvih deset godina, morali smo da spojimo naše dve porodice, a to nije nimalo jednostavno. Nijedno dijete ne želi novog roditelja, trebalo nam je puno strpljenja, ali uspeli smo - izjavila je svojevremeno Suzan, a Alan je dodao: "Zajedno smo 24 sata na dan, a u ovih 40 godina nijednom nismo bili razdvojeni. Žudim za još 40 godina s njom!".

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.