EMINA I MUSTAFA JOŠ UVEK RATUJU: Sada je on njoj zadao udarac od kojeg će teško da se OPORAVI!
Foto: Instagram printscreen/yaemina

OPA

EMINA I MUSTAFA JOŠ UVEK RATUJU: Sada je on njoj zadao udarac od kojeg će teško da se OPORAVI!

Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon razvoda

Objavljeno:

U poslednjih nekoliko nedelja glavna tema u medijima jeste odnos Emine Jahović i Mutafe Sandal, a sada su isplivali novi detalji borbe nekadašnjeg bračnog para.

Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon razvoda.

Emina Jahović
foto: Youtube

Međutim, ako je verovati najnovijim vestima iz Istanbula, Mustafa nije gubio vreme, već je popularnoj pevačici, s kojom ima sinove Jamana i Javuza, uzvratio istom merom, tužbom. U papirima koje je poznati muzičar dostavio sudiji stoji, kako se navodi, da Emina zapostavlja decu i da zbog toga želi da joj oduzme starateljstvo.

Prema Mustafinim rečima, Emina više vremena posvećuje svojoj kozmetičkoj liniji i putovanjima, nego sinovima, pa o njima umesto majke brinu dadilje, međutim pevačica se povodom ovih navoda još uvek nije oglašavala.

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.