Ko je koga ove godine OSTAVLJAO, ko je bio PARANOIČAN, ko je pisao TESTAMENT, a ko na kraju ispao LAŽOV NOTORNI u 2017. godini?
Aleksandra Prijović, Jelena Karleuša, Katarina Grujić i Maya Berović, Foto: Printscreen Instagram

NAJVEĆI HITOVI U 2017. GODINI

Ko je koga ove godine OSTAVLJAO, ko je bio PARANOIČAN, ko je pisao TESTAMENT, a ko na kraju ispao LAŽOV NOTORNI u 2017. godini?

Čini se da estrada protekle godine nije štedela na dobrim pesmama

Objavljeno:

Estrada nas je navikla na pomeranje granica kada su njihovi projekti u pitanju, a čini se da su u 2017. bili jako vredni. Čak je i Jelena Karleuša nakon četiri godine(!) snimila ozbiljne hitove.

Bilo je tu i singlova i albuma, a evo šta se izdvojilo, ako je sudeći po milionskim pregledima na Jutjubu.

Napravili revoluciju na estradi
Napravili revoluciju na estradifoto: Printscreen Youtube

Jala Brat i Buba Corelli napravili su pravi bum svojom pojavom na estradnoj sceni. Čak toliki, da se pevači bukvalno utrkuju ko će snimiti pesmu s njima. Oni ne samo da pevaju nego i prave hitove koji obaraju sve rekorde slušanosti.

Oni prave HITOVE za celu ESTRADU, imaju MILIONSKE preglede: Ovo su DEVOJKE Jale Brata i Bube Corellija! (FOTO)

Za nju je ovo pobednička godina
Za nju je ovo pobednička godinafoto: Damir Dervišagić

Pevačica Maya Berović u njima je prepoznala potencijal i prepustila im da urade čitav njen album. Očito da nije pogrešila, jer je gotovo svaka pesma sa albuma Viktorijina tajna ozbiljan hit. Samo neke pesme koje su se izdvojile su: Balmain, Mala lomi, Broj, Harem itd.

MAYA BEROVIĆ ZARADILA POLA MILIONA: Otpevala Izvini, tata i napravila pometnju! (VIDEO)

I ona se udružila sa Jalom i Bubom
I ona se udružila sa Jalom i Bubomfoto: Printscreen Youtube

Pored Maye, čuveni dvojac je sarađivao i sa Milanom Stankovićem, sa kojim je snimio pesmu Ego, a Jala Brat je snimio duet sa Severinom pod nazivom Otrove.

OVO JE BOLJE OD KUĆNOG SNIMKA: Severina poljubila u usta poznatu sportiskinju! (FOTO)

Šta god da snime, to je hit
Šta god da snime, to je hitfoto: Dragana Udovičić

Ženidba, rođenje ćerke, razvod, novi album - sve ovo stane u jednu godinu života popularnog Stefana Đurića Raste. On je ove godine baš bio vredan i publiku obradovao novim albumom pod nazivom Indigo, sa koga su se izdvojile pesme Moja stvar, Noći nemirne, Indigo, kao i duet sa bivšom suprugom Anom pod nazivom Slučajnost.

PRVI INTERVJU ANE NIKOLIĆ POSLE RAZVODA: Rasta i ona imaju OZBILJNE PLANOVE za budućnost!

Baš ju je krenulo
Baš ju je krenulofoto: Damir Dervišagić

Brenina snajka, kako je nazivaju u medijima, Aleksandra Prijović, ovog leta izdala je svoj prvi album u karijeri pod nazivom Testament, i ako je sudeći po njegovoj popularnosti, Aleksandri predstoji blistava karijera. Gotovo da ne postoji pesma koja nije hit, a neke od najpopularnijih su: Separe, Klizav pod, Testament, Mesto zločina itd. Aleksandra je takođe snimila duet sa Acom Pejovićem Litar krvi, koji nije ništa manje popularan od ostalih pesama sa albuma.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ O DETINJSTVU U HRVATSKOJ: Najteže je bilo za božićne praznike! U razredu su mi se svi smejali!

Čekamo album
Čekamo albumfoto: Vladimir Sporčić

Katarina Grujić, iako još uvek nije snimila svoj prvi album, provereno snima singlove koji su megahitovi. Ovu godinu je svakako obeležio njen hit pod nazivom Paranoičan.

KATARINA GRUJIĆ ŽESTOKO OPLELA PO JEDNOJ ZADRUGARKI: Ona je poznata samo po ŠIRENJU NOGU!

Pokidali
Pokidalifoto: Printscreen Youtube

Kada na početku neke pesme čujete "Cobi, jesi ti radio traku", odmah možete da pretpostavite da je u pitanju megahit. Cobi je, poput Jale Brata i Bube Corelli-ja, nova estradna atrakcija. Njegov ubedljivo najveći hit jeste pesma Samo jako, koju je snimio sa Reljom Popovićem i Stojom.

On je najpoznatiji reper u Srbiji, ali čekajte da mu vidite prelepu devojku koja ima OBLINE ZA PADANJE U NESVEST (FOTO)

Ima njuh za hitove
Ima njuh za hitovefoto: Printscreen Youtube

Osim što je izvođač, Cobi je i producent, a samo jedan od niza hitova koje Cobi "napravio" jeste i pesma Loš momak, koju izvodi Nikolija Jovanović.

DA LI MOŽETE DA NAĐETE RAZLIKU? Prepoznajte ko je Nikolija, a ko je Ceca? Sličnost je neverovatna! (FOTO)

Njihov hit je internacionalan
Njihov hit je internacionalanfoto: Printscreen Youtube

Kada govorimo o hitovima u 2017. ne možemo da ne pomenemo spoj Milice Todorović i Emine Jahović. Pesma Limunada je postala internacionalni hit, sudeći po tome što je Instagram bio zatrpan snimcima u kojima ljudi širom sveta pevaju ovu pesmu.

BAŠ ZBOG TOGA JE NAJVEĆA CARICA ESTRADE! Milica Todorović JEDINA NEMA ono što imaju sve poznate CICE iz SRBIJE! (FOTO)

Planira drugu trudnoću u 2018.
Planira drugu trudnoću u 2018.foto: Damir Dervišagić

Još jedan hit album protekle godine bio je i album Seke Aleksić, koji je, očekivano, jedan od najslušanijih. Neki od hitova koji su se izdvojili su: Evo, Poludela, Koma, Ti i ja smo par itd.

SEKA ALEKSIĆ PORUČILA KARLEUŠI: Čitaj između redova šta mislim o tebi!

Povratak na scenu u velikom stilu
Povratak na scenu u velikom stilufoto: Printscreen Youtube

Fanovi su s najvećim nestrpljenjem čekali da njihova diva konačno, posle četiri godine pauze, snimi nešto, te je Jelena Karleuša konačno odlučila da im tu želju ispuni. Ona je na finalu takmičenja Zvezde Granda premijerno izvela čak dva dueta - sa Acom Lukasom (koji je ove godine snimio hit pesmu Voliš li me) i bugarskom zvezdom Azisom. Pesme Bankina i Ostavljam te svakako su najslušanije pesme u 2017. godini.

NAJŠOKANTNIJI INTERVJU IKADA! Jelena Karleuša BEZ ZADRŠKE o Ceci, TV Pink, Prijovićki, Dari, Seki i OSTALIMA! Ovo će se PAMTITI

Dobitna kombinacija
Dobitna kombinacijafoto: Printscreen Youtube

Nakon albuma koji je u 2016. oborio sve rekorde, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović na samom kraju godine rešila je da fanove obraduje duetskom pesmom sa svojim kolegom Sašom Matićem. Iako je pesma Lažov notorni izašla pre samo tri nedelje, ona ima skoro 8 miliona pregleda na Jutjubu, pa ne možemo da je ne uvrstimo u najveće hitove u 2017. godini.

Ceca progovorila o aferi sa Šarićem i sukobu sa Mirom Škorić! OVO JE PRAVA ISTINA O NJENOJ PORODICI, VEZI I PRIJATELJIMA! (FOTO)

Neka nam i 2018. bude ovako bogata hitovima.

Pogledajte bonus video kako Stefan Živojinović peva pesmu svoje majke pod dejstvom helijuma:

(L.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.