ALEKSANDRA PRIJOVIĆ O DETINJSTVU U HRVATSKOJ: Najteže je bilo za božićne praznike! U razredu su mi se svi smejali!
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

svi su mi se smejali

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ O DETINJSTVU U HRVATSKOJ: Najteže je bilo za božićne praznike! U razredu su mi se svi smejali!

‚‚Ne volim tamo da idem, nemam nijednog prijatelja osim porodice"

Objavljeno: 12:37h

ONA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH LIČNOSTI U SRBIJI, A IMA SAMO 16 GODINA! Nema čime se ne bavi u životu, ali je većina vas pamti po...(VIDEO)

Jedna od najpopularnijih srpskih folk pevačica i devojka posinka Lepe Brene Filipa Živojinovića, Aleksandra Prijović, odrasla je u Hrvatskoj. Kad je imala tri godine njeni roditelji Borka Mihajlović i Nedeljko Prijović su se razveli.

- Najteže mi je bilo kad dođu novogodišnji i božićni praznici. Svi prijatelji su bili sa svojim roditeljima, ali ne i ja. Čas sam bila kod mame, čas kod tate, a želela sam da budemo zajedno. To mi je oduvek bila boljka. - rekla je za magazin Glosi.

Nakon razvoda roditelja ostala je da živi s majkom u Hrvatskoj.

foto: Dragan Kadić

- Ne bih htela da zvučim patetično, ali znam da su mnoge porodice doživele slične situacije. Imala sam ljubav voljenih, ali s vremenom sam shvatila da moramo biti razdvojeni. - rekla je.

Aleksandra je rođena i odrasla u Belom Manastiru, a tokom srednje škole prijavila se na audiciju Zvezde Granda, ugradila silikone i zavladala splavovima Beograda, ali i klubovima po celoj Hrvatskoj.

- U Hrvatskoj su mi se svi u razredu smejali kada sam pevala u Zvezdama Granda. Ne volim tamo da idem, nemam nijednog prijatelja osim porodice - rekla je nedavno.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.