BILA JE OMILJENA PEVAČICA ZVEZDA GRANDA, A ONDA SE RAZBOLELA: Evo kako izgleda nakon DUGE BITKE, ima SNAŽNU PORUKU
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/Zvezde Granda Specijal

NJENA PRIČA

BILA JE OMILJENA PEVAČICA ZVEZDA GRANDA, A ONDA SE RAZBOLELA: Evo kako izgleda nakon DUGE BITKE, ima SNAŽNU PORUKU

Nakon velikog uspeha u takmičenju i pesmama ona se se povukla sa scene

Objavljeno:

Naida Bešlagić, proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda" 2015 godine. Izdala je nekoliko pesama, od kojih je hit postala pesma "Premija" koju je otpevala sa Bubom Korelijem.

Nakon velikog uspeha u takmičenju i pesmama koje su došle do srca publike, Naida se povukla sa scene i posvetila porodičnom životu.

Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, i vrlo često objavljuje fotografije, gde svojim izgledom sve ostavlja bez daha.

Međutim, da nije sve kao što izgleda, dokazalo se onog trenutka kada je Bešlagićeva objavila fotografiju sa kratko kosom, sa porukom da je pobedila najtežu bolest - kancer.

- Ja sam Naida. Ćerka, sestra, supruga, majka. Niz je mnogo duži, ali tu ćemo se zaustaviti jer sam i neko ko je preživio kancer. Da, kancer. Protekla godina za mene je bila godina iskušenja i godina borbe. Od kraja marta 2023. godine. moj život je dobio potpuno novu dimenziju. Sve ono što sam bila do tad je nestalo dolaskom jednog papira. Nakon dijagnosticirane ciste na jajniku (endometrioza) kao jedan sasvim normalan sled bila je operacija bez ikakvih nagoveštaja da nešto nije uredu. Dolaskom patološkog nalaza 13.04.2023. moj dotadašnji život u momentu se ruši. Tuga, strah, očaj, razočarenje…smjenjivale su se razne emocije. Usledile su hemoterapije od 6 ciklusa prema preporuci više doktora. Koje nisu bile nužne, ali za moje dobro i kvalitetniji život u budućnosti svakako preporučljive. Isplakala sam se i nastavila dalje jer kroz život sam uvijek išla afirmativno i bez neke drame. U redu, dešava se možda nešto jako loše, ali ja sam borac i moram se izboriti sa svime što mi život daje. Sećam se odlaska na prvu hemoterapiju. Gledala sam sve te ljude, posmatrala ih i na neki način vodila intervjue sa njima. Razgovarala, želela sam čuti iz prve ruke šta se dešava nakon primljenje terapije. Drugi šok se desio 11.6.2023. godine kada mi je kosa počela mahom opadati kao posljedica hemoterapije. To je bio težak trenutak za mene kao ženu jer u momentu gubite sebe, gubite sve ono što vas simbolizuje kao ženu. Sledećeg dana teška srca pristajem na šišanje svoje duge kose. Kose, koja je inperativ jedne žene i simbol ženstvenosti. U tom momentu se osećate kao da vam neko prisilno trga iz života sve ono što ste do tad bili. Nakon par dana tugovanja i prihvatanja ove teške situacije odlučila sam da ne želim da se predam i da želim ići kroz ovu borbu kao ratnik koji pobeđuje. Nisam prihvatala ulogu žrtve niti sam bila žrtva u vlastitim očima. Razmišljala sam o sebi kao zdravoj ženi, te da je to stanje koje trebam prevazići i nešto što ce biti juče. Život sam nastavila kao da se ništa ne dešava, radila skoro sve ono što sam i prije. Bila sam vedra, pozitivna i živjela sa ubjeđenjem da mi nije ništa.

Ova njena objava iznenadila je sve njene pratioce, a rači podrške nisu izostale.

"Moja Naida", "Šta sve jedan žena može", "Jao draga nisam ni znao da ti se ovo dešava", "Najača si"," Divna si sa tom frizurom" i mnogi drugi komentari.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Marko Jović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.